2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان مبارک باشه چه هزینه کمی دادی خوشبحالت  کدوم شهری ،

ممنون گلم ....تهران عزیزم .... کلینیک مال یکی از آشناها بود.... منم چون دیدم قیمت مناسبه رفتم فقط خدا کنه نتیجه خوب باشه

من مشهدم حدود ۱۰ روزه کاشتم همش عذاب وژدان دارم میگم هم هزینه ک حدود۱۵ میلیون شد باازمایش ودارو ،بدت ...

مبارکت باشه نه بابا چه عیبی بعد یه مدت کمرنگ میشه لای موهات گم میشه.....

حتما جای خوب رفتی هزینه ات بالا شده فدا سرت منم استرس دارم پول کم گرفتن نتیجه اش بد شه

مبارکت باشه نه بابا چه عیبی بعد یه مدت کمرنگ میشه لای موهات گم میشه..... حتما جای خوب رفتی هزینه ات ...

نه گلم به پولشم نیست حالا اینجاک رفتم خدایی کادرمجرب وخبره بودن .فقط اولش نگفتن این همه بخیه ودنگ وفنگ گفتن ازپشت سرت یکم موبرمیداریم فرداش حتی میتونی بری سرکارت ب همین سادگی ،حالا ک تموم شد دیدم سرم گوش تاگوش بریدن خیلی حس بدیه اخه من بدنم عمل زیاد داشت اگه میدونستم شاید اینکارونمیکردم ،دوبارسزارین ردبخیه روشکمم پشتمم دوبار ریه موعمل کردم از زیرسینه تاوسط پشتم بدجور ردبخیه دستمم چن سال قبا برید مچ اونجام بخیه ،همش میگم اونجاها ک ب اجباربخیه خوردم اخه این چی بود ک خودم اینکاروکردم

مرسی مهربون فقط لطفا راهنماییم کن چه مراقبتایی کردی تو ای ده روز

عزیزم من اونجا اون دکترمهربون ،توگوشی برام کلی توضیح داد ک من ضبط کردم وهی گوش میدم ،تا۳ روز اب نخوره روز چهارم برم زیردوش باشامپوبچه کامل روی بخیه روبشورم وهمون اب کف بیاد روابروهام ولی دست نکشم دقیقا دقیقا تاکید کرد یه رب زیر اب دوش وایستم تا ۵ روز .برا ۵ روز بعد هم همین کارا بعلاوه یه برس نرم روی ابرومو یواش بکشم ک پوسته ها جداشده ،میگفت رزچهاردهم ک میای هیچ اثری ازپوسته نباشه ،۱۴ هم براکشیدن هم براکوتاهی ابرو ومعاینه پزشک باید برم پماد جنتامایسین ۵ روز اول ۵ روز دوم اریترومایسین روزی یبار روی ابرو میگف زیادنزن باعث ریزش میشه

نه گلم به پولشم نیست حالا اینجاک رفتم خدایی کادرمجرب وخبره بودن .فقط اولش نگفتن این همه بخیه ودنگ وف ...

شکر خدا که الان صحیح و سالمی... راستش منم دیدم پوست سرم کندن حالم بد شد ولی ولش کن به خودت انرژی مثبت بده خوشکل میشه ابروهات 

شما تو این ده روز قیچی کردی؟

شکر خدا که الان صحیح و سالمی... راستش منم دیدم پوست سرم کندن حالم بد شد ولی ولش کن به خودت انرژی مثب ...

ن اصلا برا رشد نکرده ،دکترک میگفت تواین چهارده روز خیلی رشد میکنه خیلی زشت میشه ب حرف کسی گوش ندی دست به قیچی بشی صبرکن چهاردهم بیامن کوتاه کنم هم بهت اموزش بدم ،البته اینم بگم رشد موی من خیلی کمه

عزیزم من اونجا اون دکترمهربون ،توگوشی برام کلی توضیح داد ک من ضبط کردم وهی گوش میدم ،تا۳ روز اب نخور ...

آخا تو نت یه چیزایی نوشته آدم قاطی میکنه دکتر منم تقریبا همینایی که شما گفتی بهم گفت

ن اصلا برا رشد نکرده ،دکترک میگفت تواین چهارده روز خیلی رشد میکنه خیلی زشت میشه ب حرف کسی گوش ندی دس ...

به منم گفت تا چهاده روز کاری به ابروهات نداشته باش شما روز اول ابروهات قرینه بود؟من احساس میکنم با هم فرق دارن ولی دکترم گفت به خاطر ورم چشاته

سلام عزیزم 

انشاالله که خیلی زود حالت با دیدن ابرو های خوشکلت خوب میشه😍

یه سوال داشتم 

کاشت ابرو دائمیه ؟

و این که  اگه زیادی پهن در بیاد باید چکار کرد میشه مو چین یا بند انداخت؟

دوستان تاپیک  بامداد خمار عاشقتونم