2777
2789

خیلی سال پیش یکی از پسرای فامیلمون با یک دختر غریبه ازدواج کرد و دوفرزند پسر به دنیا اوردن. بچه ها حدودا ۳ و ۴ سال بودن که پدرشون فوت کرد و این خانم موند به دو فرزند یتیم. یکی دیگه از پسرای فامیلمون دکتر بود و ۴۵ سالش بود و مجرد و وضع مالی خیلی خیلی عالی. و خانمه تقریبا ۲۵ سالش بود و اینا با اختلاف سنی ۲۰ سال ازدواج کردن و صاحب یک فرزند پسر مشترک شدن. و دو فرزند خانم در بهترین مدارس و بهترین مکان و امکانات بزرگ شدن و الان تقریبا بیست دو سال گذشته از ازدواجشون. و خانمه دیگه آقا رو در سطح خودش نمیبینه و جدا ازش زندگی میکنه خونه و ماشین شاسی بلند و .... همه رو گرفته. اینقدر این مرد آقا و متین هست که حد نداره . چند روز پیش پسرم مریض بود رفتم پیشش دیدمش اینقدر غم تو چهره این مرد بود که حد نداشت.و الان خانمه گفته تو در حد من نیستی و فقط تو گشت و گذار هست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم باید با هم‌کفو خودش ازدواج کنهخانمه صد در صد مقصر و بی‌ذاته ولی آقا هم همون ۲۰ سال پیش بهتر بود ...

خانمه دیپلم ولی آقا پزشک

خانمه متاهل با دو فرزند ولی آقا مجرد

خانمه وضع مالی ضعیف. آقا پولدار

خانمه دیپلم ولی آقا پزشکخانمه متاهل با دو فرزند ولی آقا مجردخانمه وضع مالی ضعیف. آقا پولدار

همین دیگه این ازدواج درست نبوده

آقا اون موقع احتمالا حس کرده داره زرنگی میکنه که با خانم ۲۰ سال کوچیکتر ازدواج میکنه، ولی عاقبت خوشی نداشته

همین دیگه این ازدواج درست نبودهآقا اون موقع احتمالا حس کرده داره زرنگی میکنه که با خانم ۲۰ سال کوچیک ...

نه فکر نمیکرد زرنگی میکنه. فامیل واسطه شدن چون بچه ها یتیم بودن و گفتن بچه ها نره زیر دست غریبه