2777
2789
منم همین عادت رو دارم بخاطر همین اومدم از خواب بپرسم

آخه پشت سر هم بخیه میخوره واقعا سخته به پشت بخوابیمن یه شب به پشت خوابیدم بعد دیگه تحمل نکردم برگشتم پهلو 

ولی حواسم بود ابروم به بالش نخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو حموم متاسفانه به ابروهام برس زدم متاسفانه از اون روز احساس میکنم تار موها به هم چسبیده و پهنای ...

خودشون گفتن تو حموم انجام بدید ، یخورده غیر منطقی به نظر میرسه این کار

آخه پشت سر هم بخیه میخوره واقعا سخته به پشت بخوابیمن یه شب به پشت خوابیدم بعد دیگه تحمل نکردم برگشتم ...

دقیقا ، همسرم هم میگه چرا از جلوی سر بر نمیدارن که طرف حداقل خوب بخوابه🤭🤭 خودشون گفتن بالشت یو بگیرید ، ولی من احساس میکنم بالشت یو بدتره

نه دیگه اولش باید حواست باشه کنده نشه بعد دو سه هفته شروع میکنه میریزه اون دیگه عیب نداره جاش درمیاد

خوب خدا رو شکر ، من فکر کردم چون شب اوله ، دیگه در نمیاد جاش ، ایشالله به سلامتی و مبارکی اسی جان مرسی برای وقتی که گذاشتی

دقیقا ، همسرم هم میگه چرا از جلوی سر بر نمیدارن که طرف حداقل خوب بخوابه🤭🤭 خودشون گفتن بالشت یو بگی ...

والا حداقل راحت میخوابیدیم😂😂😂😂😂

ولی پست سر کلی موهاش خلوت میشه 😭

منم بالش نگرفتم باز شما هر طور صلاح میدونی انجام بده

خوب خدا رو شکر ، من فکر کردم چون شب اوله ، دیگه در نمیاد جاش ، ایشالله به سلامتی و مبارکی اسی جان مر ...

مرسی عزیزم انشالله کاشت کردی بیا بگو چطور بود ... موفق باشی

عزیزم به من گفت تا دوهفته اصلا به ابرو هیچی نزن فقط یه بار آب شامپو یه دورهم بعدش آب ولرم آب پاش کن 

گفت بخار غذا ‌.فشار آب. دست زدن .روسری سر کردن باعث کنده شدن میشه هرچی تو این دوهفته اول کنده بشه دیگه در نمیاد 

بعد روز ۱۴ رفتی حمام هرچی بود همونا در میاد