2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

1603 بازدید | 136 پست

همسرتون چیکار کرده که کلی ذوق کنید

اول خودم میگم

رفته بود دماغشو عمل کنه پلیپ داشت من نمیشد هیچ جوره باهاش باشم و یه شهر دیگه باید عمل  می‌کرد به قدری قبل و بعد عمل استرس داشتم که ۳ بار رفتم زیر سرم و بهش نگفتم بعد عمل جای سرم متوجه شد.اونجا از دوستاش امار لحظه به لحظه میگرفتم تا اومد بیرون و بهوس اومد و صداشو شنیدم ۱۰ روزهم ندیدمش چون خانوادش منو برای ازدواج قبول ندارن ما صیغه شدیبم و خونه جدا گرفتیم که بیشتر اونجا میریم وقتی اومد خونه خودمون پیشم یه شاخه گل رز ابی بهم داد چون خیلی خیلی دوس دارم ایتقدر ذوق کردم که جلوی در بغلش کردم و گریه میکردم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون من قبلا ازدواج کردم و جدا شدم و هرکاری کرد منو قبول نکردن ولی ایشون خودشون استقلال مالی دارن ...

چقدر خوب ک پات مونده عزیزم

خانواده خودتون میدونن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

چ جاالب اسی حالا من مجردم طرفم مطلقه و ی بچه داره خونواده اون مخالفن ک دیگ فامیل اشنانگیر🤨

همسر منم مجرد هستن و ۱ سال از من کوچیکتر هستن و وکیلم بودن ۳ سال تا مراحل طلاق و ... طی شد شناخت کامل داشتیم بهم .ولی طرف شما هم اگه شمارو بخواد باید خانوادش روقانع کنه همه که بد یا خوب نمیشن منم میگفتم هرگز ازدواج نمیکنم اما این ۳ سال بهم ثابت شد میشه عاشق شد

همسر منم مجرد هستن و ۱ سال از من کوچیکتر هستن و وکیلم بودن ۳ سال تا مراحل طلاق و ... طی شد شناخت کام ...

خونوادش بشدت مخالفن...و طرفمم گفت زمان همه چیز رو درس میکنه

حالاهم یکم سرد شده چون دوریم و خونوادش رومخشن جریان مخالفات یکم فکرش درگیرشده

خدایاشکرت...❤️

چ جاالب اسی حالا من مجردم طرفم مطلقه و ی بچه داره خونواده اون مخالفن ک دیگ فامیل اشنانگیر🤨

اونا خیلی دست بالا میگیرن خودشونو

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
چقدر خوب ک پات مونده عزیزم خانواده خودتون میدونن

ایشون هرچی داشت و به نام من کرده بود بدون این که بدونم چون ازم با زیرکی وکالت تام توهمه موارد و اذم گرفته بود میگه اگه به نام تو باشه خانوادت بفهمن حرف دارم بگم من همه زندگیمو دادم دستت پس پشتت هستن.خانواده منم نمیدونن چون منو باعث جدای میدونن و مبگن هرجوری بود باید زندگی نیکردی و جدا نمیشدی خیلی عذابم دادن و میدن ولی اگه روزی بفهمن ما چون خلاف شرع نکردیم ترسی نداریم.

اونا خیلی دست بالا میگیرن خودشونو

خیلی..ازمن بدشون نمیادا میگن خونوادع مادریش درشان مانیستن بااینکه فامیل مادرمن حالانمیدونم طرف مادریم چ غلطی کردن ک من بایدبسوزم ولی یکیش اینه ک بیشترشون عاشقانه ازدواج کردن

خدایاشکرت...❤️

خونوادش بشدت مخالفن...و طرفمم گفت زمان همه چیز رو درس میکنه حالاهم یکم سرد شده چون دوریم و خونوادش ...

هرچی خدا بخواد همون میشه اگه راهی تیست خودتو خسته نکن.اگه طرف موندگاره اینقدر عشق براش بریز تا خودش با دل و عقل پا پی بزلره.خانواده خودت میدونن