2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 136 پست
اره واقعا ..چ خوبه ک اینجوره باهات خداکنه قسمتتون یکی باشع حس خوبیه رسیدن ب یار

انشاالله .کاش این که زن یا مرد وقتی طلاق میگیرن حق زندگی دارن تو جامعه ما پذیرفته بشه.به من ۱۰ سال خیانت کرد بعد موقع جدای کلی پرونده الکی برام درست کرد منو بد نام کنه نتونم ازدواج کنم الان شک کرده به رابطه من و همسرم و درحال اتیش گرفتنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما و ایشون شبا خونه مخفی هستید و خونواده نمیگن کجایین؟ راستش اگر نتونسته نظر خونواده شو جلب کن ...

ما خونه حدا داریم اما همیشه کنار هم نیستیم و شبا خونه خانواده ها هستیم اما در هفته ۵ روز حدعقل از طهر که بیاد خونه کنار هم هستیم غروب هم میره دفتر منشی دفترش هستم و کنارشم

چشم..ی چیزی الان سر یسری کلمات ک بدش میاد ناراحت دلخورشدع میگه بدم میادازین دوکلمه بزنگم و بحرفیم می ...

باید باهاش صحبت کنی گذشته رو بریزه دور خودش باید کنار بیاد شما که خواسته نمیخوای ناراحتش کنی.گذشته باید صفربشه وگرنه نمیشه اینده ساخت

چ جاالب اسی حالا من مجردم طرفم مطلقه و ی بچه داره خونواده اون مخالفن ک دیگ فامیل اشنانگیر🤨

نکن دختر 

کلابامطلقه خوب نیست اونم نوع بچه دارش 

اونم بامخالفت خانواده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶