2777
2789
عنوان

ذوق زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 136 پست
هرچی خدا بخواد همون میشه اگه راهی تیست خودتو خسته نکن.اگه طرف موندگاره اینقدر عشق براش بریز تا خودش ...

طرفم همیشه ک باهاش حرف میرنم ناراحت ک میشم میگه هاچته هنو چیزی نشده بهش میگم امیدی نیس میگه خری دیگه مگه میشه امیدنباشه مگه میشه راهی نباشه حتمادرس میشه.  نگران نباش زمان همه چیز درس میکنه..خونوادم میدونن ولی پسره نمیدونه ک خونوادم میدونن

خدایاشکرت...❤️

خیلی..ازمن بدشون نمیادا میگن خونوادع مادریش درشان مانیستن بااینکه فامیل مادرمن حالانمیدونم طرف مادری ...

خدا خودش همه چیزو دریت میکنه همسر من نظامی هست و من فکر میکردم با این همه اخلاق مزخرف و تند خویی و هزار قوانین بی پایه هرگز نمیتونم کنار بیام ایشون حتی با خانوادش بگو بخند نداشت همیشه میکفت بهم زنان بده محرم بشیم یه مدت کوتاه اگه نتونستی کنار میرم.محرم که شدیم خو واقعیش و نشون داد یعنی کلا عوض شد نه حکومت نظامی نه چیزی اینقدر ازاد و راحت شدم الان.همیشه فکر میکردم نظامی ها تخص باشن🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی..ازمن بدشون نمیادا میگن خونوادع مادریش درشان مانیستن بااینکه فامیل مادرمن حالانمیدونم طرف مادری ...

بجای اینکه شما ناز کنین اونا ناز دارن عجبا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

بهش امیدواری بده بزار اون امید داشته باشه تلاش کنه

مثلاچی بگیسری دوستان گفتن یجوری رفتارکن ک داره ازدستت میده و برات تلاش کنه

اخه منم الکی نازکنم ک اون بدتر ناامیدمیشه

زن سابقش بهش خیانت کرد باطرح عاسقی اومدجلو و زنش شد و توزندگیم بهش خیانت کرد

خدایاشکرت...❤️

اره واقعا کاردنیابرعکس

من هروقت کم‌میارم بهم‌ میگه اگه زن کم‌ بیاره مرد پشتش خالی میشه بی پشتوانه میشه.میگه زن مردو تکمیل میکنه و نرد فقط یه پوسته برای زندگی که کسی جرات نکنه نزدیک بشه

حواست باشه گلم خدای نکرده بعد ها بی ارزشت نکنن

چشم..ی چیزی الان سر یسری کلمات ک بدش میاد ناراحت دلخورشدع میگه بدم میادازین دوکلمه بزنگم و بحرفیم میگه قشنگ بگو تماس بگیرم حرف بزنیم‌ گفتم چشم

زن سابقم ازین کلمات بکارمیبرد تودیگ نگو متنفرم

منم ناخواسته تکرارکردم گفت دیدم چقدارزش داشتم گوش دادی دلخورشده گفتم یعنی دیگ برات مهم نیستم جون بچت گفت بگی نگی..اینقددلم گزفت🥺🥺

خدایاشکرت...❤️

من هروقت کم‌میارم بهم‌ میگه اگه زن کم‌ بیاره مرد پشتش خالی میشه بی پشتوانه میشه.میگه زن مردو تکمیل م ...

اره واقعا ..چ خوبه ک اینجوره باهات خداکنه قسمتتون یکی باشع حس خوبیه رسیدن ب یار

خدایاشکرت...❤️

مثلاچی بگیسری دوستان گفتن یجوری رفتارکن ک داره ازدستت میده و برات تلاش کنه اخه منم الکی نازکنم ک او ...

من نمیدونم چند وقته باهم هستید و چطوری باهم ارتباط گرفتید اما اینو میدونم نیازی نیست روزی چندین بار بگی عاشقتم و .... همین که قبل بیداریش بهش پیام صبح بخیر و ... بفرستی و چشم باز کرد پیامت و ببینه محیط کارش که هست بی هوا براش پیا بفرست و چه عاشقانه چه احوالپرسی اینا رو من امتحان کردم و جواب گرفتم.چالش های نی نی سایت هم خیلی باحالن

من نمیدونم چند وقته باهم هستید و چطوری باهم ارتباط گرفتید اما اینو میدونم نیازی نیست روزی چندین بار ...

خودش هربارمیره سرکاربرام صبحاپیام میزاره خدایی نیم ساعت دیگ میره و فک میکنه خوابم...دوروزع دلخوره صبح بخیرنداده😭😭😭

خدایاشکرت...❤️