2777
2789
عنوان

#پربازدید کسایی که عید شمال میرید دریا نرید ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ساکن یکی از شهرای ساحلی گیلانم و چقدر دلم میسوزه وقتی خبر غرق شدن میشنوم

برین طرح شنا کنین خیلی بهتره یه محدوده ی کوچیکه خیال خودتونم راحته شناتونم کردین 

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
اگ جایی چاه باشه تو رو میکشه پایین 

عزیز چاها معمولا  نزدیک ساحلند که شناسایی شده وپرچم خطر نصب شده  اکثرا شنا بلدنیستن  بامحیط آشنانیستن  به تذکرات غریق نجاتاهمیت نمیدن  قسمتهای شناممنوع شنا میکنند  وگاهی اسپاسم عضلات باعثش میشه

شاید باورتون نشه

من شنا بلد نیستم 

رفتم استخر 

سوار سرسره آبی شدم 

خیلی برام تجربه وحشتناکی بود 

چنان با سرعت از سرسره پایین اومدم و رفتم افتادم کف استخر و مرگ رو به چشمام دیدم هر چی دست و پا زدم نتونستم بیام بالا و داشتم خفه میشدم، که یهو به یه جسمی برخورد کردم اون رو گرفتم و اومدم بالا. اون کسی نبود جز یه بچه کم سن و سال.

تا نیم ساعت بعدش هم نمیتونستم به خوبی نفس بکشم، دماغ گیر هم نداشتم 

الکی الکی داشتم می مردم 

ما شمالی هستیم اتفاقا تو آبم میریم ولی خیلی کم..و اینکه هرسال کلی افراد بومی غرق میشن چون قسمت خارج از طرح میرن و تو وقتایی ک دریا مواج هست میرن و توجه نمیکنن!اکثرا هم جوونا اینکارو میکنن متاسفانه یهو زیر پاشون خالی میشه و..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))