2777
2789
عنوان

#پربازدید کسایی که عید شمال میرید دریا نرید ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوشهر 

به به با احترام به دریای شمال واقعا دریای جنوب یک چیز دیگه است 🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دزفول دریا نداره رودخانه داره پارک ساحلی زیاد داره

دزفول عالیه واقعا یک ماه پیش بودم کلا سالی حداقل یک بار باید بیایم خسیم دزفیلیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خودم اصالتا شمالیم اونا چاه نیستن بلکه اختلاف عمق آبه و گودی زمینه که باعث میشه سطح یکسان نباشه مثلاً قدمی که برداشتی سفته جات محکمه ولی قدم بعدی ناغافل زیر پات خالی میشه بله اگه کسی شنا بلد نیست باید خیلی احتیاط کنه و اصلا جلو نره چون قابل اعتماد نیست شما هم کار خوبی کردی که گفتی 

ما تابستون زیاد میریم چالوس مرسی که گفتین همسر منم میره شنا میکنه اما من چندمتر میرم برمیگردم همیشه میترسم از غرق شدن چون یبار تو استخر سر خوردم کم مونده بود غرق شم شنا بلد نیستم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

شب بودش با همسرم کنار دریا نشسته بودیم، سکوت عمیقی بود و صدای موج، یدفعه به همسرم گفتم برم تو اب غرق شم چیکار میکنی، گفت اولن نمیزارم این اتفاق بیوفته دومن اگر اتفاق افتاد از اب درت میارم گفتم دریا که هدیه شو پس نمیده گفت باید هدیه منو پس بده، شده اب دریارو خشک میکنم 

فدای شما💐

مرسی استارتر جان بابت آگاهی دادنت یادم رفت ازت تشکر کنم 💐💐💐 

من خودم اصالتا شمالیم اونا چاه نیستن بلکه اختلاف عمق آبه و گودی زمینه که باعث میشه سطح یکسان نباشه م ...

حتی غریق نجاتا میگفتن ما خودمونم برای شنا دریا نمیریم...هم بخاطر کثیفی هم خطرش