2777
2789
عنوان

#پربازدید کسایی که عید شمال میرید دریا نرید ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 4901 بازدید | 100 پست

من شمالیم.خودمون چقد از دریا میترسیم.بعد مسافرا راحت بچه هاشو ول میکنن تو ساحل ،خودشون یه ور دیگه.چه دل و جراتی دارن.تابستون دریا بودیم چند تا پسر ۴,۵ساله واسه خودشون تو آب بودن.هیچ کیم دور و برشون نبود.حالا من دست دخترمو ول نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شمالیم.خودمون چقد از دریا میترسیم.بعد مسافرا راحت بچه هاشو ول میکنن تو ساحل ،خودشون یه ور دیگه.چه ...

چون شما میدونی چقدر خطرناکه

از نزدیک با دریا و شرایط و خطراتش اشنایی داری ولی مسافر نه

قبول داری که خطرناکه دیگه؟

آره خطرناکه وقتی تو شرایطی ک گفتم برن تو آب ولی به نظرم اگه درست رفتار کنن خیلیم لذت بخشه..عیدم اکثرا هوا بارونیه دریا اصلا مناسب شنا کردن نیست به نظرم تو عیدو بیخیال شنا بشن خیلی بهتره

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
من دزفول دریا نداره رودخانه داره پارک ساحلی زیاد داره

واای علی کله رو میگی ؟ یه مانوری بود پارسال یه غریق نجات رو دیر بهش کمک کردن بنده خدا غرق شد تو آب 😓

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
من شمالیم.خودمون چقد از دریا میترسیم.بعد مسافرا راحت بچه هاشو ول میکنن تو ساحل ،خودشون یه ور دیگه.چه ...

آره همین بی توجهیا هم هست.. متأسفانه..ما یه بار رفتیم نشستیم کنار ساحل یهو دیدم خانومه نوزاد شش هفت ماهه رو لخت کرده گذاشته زیر شن مثلا آفتاب بگیره و...خودش رفت تو آب شنا کنه!!!! من چشمم فقط به اون بچه بود آخه کوچولو بود یهو یکی پاشو میزاشت روش چی!!!

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
آره همین بی توجهیا هم هست.. متأسفانه..ما یه بار رفتیم نشستیم کنار ساحل یهو دیدم خانومه نوزاد شش هفت ...

😑😑😑چه خرایی پیدا میشنا 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

واقعا دریا جای شنا کردن نیست.من این تجربه وحشتناک رو دارم.نوجوون بودم با بقیه بچه ها همین قسمت جلوی ساحل تو دریا تیوپ انداخته بودیم دورش رو گرفته بودیم وایساده بودیم یهو زیر پای من خالی شد موج مارو یه مقدار برد جلوتر تو دریا.من چون قدم از بقیه بچه ها کوتاهتر بود به زور تیوپ رو گرفته بودم و حرف نمی‌تونستم بزنم.جلوی چشمام می‌دیدم بقیه خانواده  ها رو آب وایسادم ولی من زیر دامن خالی بود.خدا رحم کرد.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

وای خدا ما دیروز رفتیم شهر خودمون کنار رودخانه بخاطر بارونهای زیاد و پرآبی رودخانه واقعا وحشتناک شده دیروز بچم جلو چشمم دست شوهرم بود و کامل افتاد تو آب و رفت زیر خدایا خدایا اون لحظه مرگ رو ب چشمم دیدم دنیاروسرم خراب شد فک کردم تمام شد بچم دیگه از دستم رفت سریع شوهرم پرید تو آب و درش اورد 😭 فقط دوسالشه اگه آب میبردمن چکار میکردم از دیشب کابوس میبینم حتی تو بیداری 😭🥺بمیرمم تا صد کیلومتری آب و دریا ،رود و حتی چشمه هم نمیرم خفگی سخترین مرگه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲