2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون نونِ خالی میخورن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 60 پست
اها من با این بچتون ‌که باردار بودید یبار صحبت کردیم منم باردار بودم  بعد این باز زایمان د ...

🙏🙏🙏🌺🌺🌺

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همینه. خونه مادرشوهرم که میریم چون خودش نون محلی می پزه، پسرم خودشو با نون خفه می کنه

عزیییزم 😁😍

سلام عزیزم شما بچه داری تحربت زیاده من بچم 20روزشه تا الان خیلی پیش امده به سرش موقع شیر دادن فشار امده یا موقع شستنش پارچ آب خورده تو سرش میترسم مغزش مشکل پیدا کرده باشه شما تجربشو داشتی؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام عزیزم شما بچه داری تحربت زیاده من بچم 20روزشه تا الان خیلی پیش امده به سرش موقع شیر دادن فشار ا ...

سلام نه گلی نگران نباش اصلا هیچیش نمیشه ولی درکل بیشتر احتیاط کن🌺🌺🌺

سلام نه گلی نگران نباش اصلا هیچیش نمیشه ولی درکل بیشتر احتیاط کن🌺🌺🌺

ممنون عزیزم خیلی نگرانشم ناخواسته این اتفاقات براش میوفته 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

😅😅من این تاپیکو الان دیدم پسر من همینطوره بهش میگم نون خالی خور تا یر پتو هم نون میبره باخودش ولی لاغره غذازیادنمیخوره اتفاقا میگن خوبه نون خالی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
😅😅من این تاپیکو الان دیدم پسر من همینطوره بهش میگم نون خالی خور تا یر پتو هم نون میبره باخودش ولی ...

😆😆😆

اره میگن خوبه ولی کاش دیگه همش هم نون خالی نخورن 

😆😆😆 اره میگن خوبه ولی کاش دیگه همش هم نون خالی نخورن 

آره 😢 😢 پسرمن خیلی بدغذاست خیلی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
دخترمنم دوست داره💜 شفای عاجل برای پسرت عزیزدل💟💗💟

نوش جانش🌺😗

زنده باشی گلم🙏🙏🌺🌺

سلام طیبه جان خوبین؟ من ی حاجت مهمی دارم ۲۱ روزه بی اغراق کارم گریه و دعاست😭😭😭😭 یکدفعه الان یادم اومد که چه خوبه به پسرناز شما نذر کنم فقط نمیدونم چجوری باید برای حل مشکل مون دعا کنه 😭😭💔 من نیتشو کردم این هفته خبرخوش برسه و مشکل حل بشه قربون پسرتم😭😭😭💔

سلام طیبه جان خوبین؟ من ی حاجت مهمی دارم ۲۱ روزه بی اغراق کارم گریه و دعاست😭😭😭😭 یکدفعه الان یادم ...

سلام گلم 😗🌺

ان شاءالله حاجتت هرچی که هست برآورده به خیر بشه 🙏🙏🙏🌺🌺🌺

نون خالی خیلی خوبه، مخصوصا اگه گرم باشه🥺😍 منم گاهی مامانم نون میپزه میرم میخورم🥺😂

نوش جانت گلم😗