2777
2789
عنوان

چند ماهه یکی تو زندگیمه که قبلا خاستگارم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست

اسی متاسفانه حس خوبی ب این رابطه ندارم وقتی یکی فرصت نداره حتی یه ویس بده یعنی زیاد روش حساب باز نکن اگه پسری بخوادت  برات حتما وقت میذاره شده از خوابش بزنه ان شاالله همسرت رو کسی ک واقعا بخوادت رو پیدا کنی و ب ارامش برسی

داره کاری میکنه خودت بری . 

وااای نگووو مثلا ما هرشب تلفنی حرف میزدیم الان نزدیک یه ماهه زنگم زدم جواب نداد بهانه اوردبعد  چند روز خودش زنگ زد من  نتونستم جواب بدم یکم کینه ایه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نمی خوادت خانم این و باید قبول کنی ...اگر پیام بدی بی محلی میبینی و به روحیه خودت ضربه میزنی ...م ...

خوب یبار گفتم اگه مشکلی چیزی هست بگو منم میخوام بدونم  ولی سریع پیام داد مشکل چرا 

وااای نگووو مثلا ما هرشب تلفنی حرف میزدیم الان نزدیک یه ماهه زنگم زدم جواب نداد بهانه اوردبعد  ...

ببین اینکه ماشین خریده و در گیره درک میکنم واقعا اره ادم در گیر میشه و کلی کار سرش میریزه . اما اگه بخواد میتونه مثلا روزی یه پیام دو پیام بده بگه کار دارم دستم بنده حالت چطوره و از این حرف . اما این اقا یک هفته پیام نمیده دیگه بحثش جداست اگه یه درصدم بیاد خواستگاری تو زندگی هم همینجوری سرد و دور از جون خون به دلت میکنه . از مرد بی احساس باید فرار کنی . فک کن ادم انگار زنده زنده دفن میکنن 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
ببین اینکه ماشین خریده و در گیره درک میکنم واقعا اره ادم در گیر میشه و کلی کار سرش میریزه . اما اگه ...

رو اینکه بی احساسه که شک ندارم چون گفت اصلا به برادر زاده هام ابراز علاقه نمیکنم قربوت صدقشون نمیرم

گفت تا الان کردم

پنج روز  پیام نده زنگ نزن بازدید نداشته باش

اگ ازت خبری گرفت میخوادتت اگ نگرفت یعنی نمیخوادت

هر چی سمج باشی دلیل ازش بخوای بیشتر ازت سرد میشه

بعدم کسی ک ماشین سنگین داره اکثریت معتادن و دوم زنای بین راهی زیاد سوار میکنن 

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
پنج روز ن پیام بده نه زنگ بزن نه بازدید بزن  اگ ازت خبری گرفت میخوادتت اگ نگرفت یعنی نمیخوادت ...

ممنون عزیزم ولی میخوام باهاش تلفنی حرف برنم بعدش محو بشم  اخه یجوری فهمیده من بیشتر پیگیرم اونم دور برداشته میخوام  بیقرارم بشه ولی نمیدونم چجوری 

بنظرت لوندی کنم اگه بلد باشم تاثیر داره 

بجای عصبانیت صدامو ارم کن 

ممنون عزیزم ولی میخوام باهاش تلفنی حرف برنم بعدش محو بشم  اخه یجوری فهمیده من بیشتر پیگیرم اونم ...

لوندی و عصبانیت بدتر میشه مطمئن باش

فقط فقط بی محلی کن نه زنگ بزن نه پیام بده

اگ خواستگار بود باید سریع عقد میکردین تا سرد نشده

اگ دوست پسرت بود مطمئن باش از اول قصدش ازدواج نبوده

دنبال دلیل نباش ی مدت صبر کن ببین ازت خبری میگیره

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
لوندی و عصبانیت بدتر میشه مطمئن باش فقط فقط بی محلی کن نه زنگ بزن نه پیام بده اگ خواستگار بود باید ...

خاستگارم بود ولی چون پدر اشغالم یه خیانتی کرده خیلیا فهمیدن ولی اینم میدونست و اومد خاستگاری 

ولی نزدیک یه ماه پیش این بحث پدرمو اورد منم خیلی عصبانی شدم کلی منت کشید تا اشتی کردم 

اشتی که کردم از اون به بعد کم کم حس کردم داره رابطشو کم میکنه 

ولی خو با هم در ارتباطیم مثلا همین دیشب با هم حرف زدیم 

بی محلی کن،جوابشو میگیری،این دور برداشته

اره اینم هست دور برداشته میدونه که به دلم نشسنه داره خووشو میگیره ولی خیلیا دورش هستن میترسم بی محلی کنم ویکی دیگه ازش شوهر بسازه

تجربه تلخ دارم

ترووو خدااا  اخه گفت درگیر کارم ماشین سنگین خریده فک کنم قرض اینام کردن بعد این شهر اون شهر میر ...

ببین عزیزم من خییییلی درکت میکنم. مشابه شرایط تو برای منم پیش اومده قبلا. اما واقعیت اینه که پسری که اگه تو بهش پیام ندی ازت سرد میشه و میره، درواقع اصلا تورو نمیخوادت. 

اونی که اگه بهش پیام ندی پیداش نمیشه، یعنی اصلا نمیخوادت. 

با منم همین رفتارا شده. جالبه اونم مثل این آقا، به من میگفت درگیر کارمم سرم شلوغه!! بعد متوجه شدم دوست دختر جدید پیدا کرده بود.... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم