2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست

من نمی دونم چرا همش دادم فکر می کنم که غیر از مسمومیت بچه ها فکر می کنم بعدها. روی باروری شون هم تاثیر بزاره!،

مثلا دخترها نازا بشن و نتونن بچه دار بشن یا اونهایی که میشن نسل ناقص و ایراد دار به دنیا بیارن !،

البته اینها نظر منه ولب حس می کنم این کارها هم هست ! که دقیقا ابن دخترهای دببرستانی الان اماده ازدواج  و باروری هستن و یا بعدها قراره رو نسل اینها کار بسه 

کشوری هم که نسل  سالمی نداشته باشه خود به خود  ضعیف میشه و نیازی به جنگ نیست! 

باز می گم اینها نظر منه . و شاید بعدها ثابت بشه . اینها بی گدار به اب نمی زنن!! 

خیییییییلی هاشون افسردگی شدبدی گرفتن و دارن دارو مصرف می کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا همین میخوام بچه هامو ببرم روستا 

اونحا درس بخونن خیلی این وضع ترسناکه خدا خودش همه بچه هارو حفظ کنه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
مجرم رو ک دستگیر کردن؟دوباره اتفاق افتاده؟

توروخدا بس کنید 

آخه کدوم مجرم.یه مجرم بال پرواز داره همزمان تو چندتا شهر این کلرو بکنه؟چرا ماها نمیخایم از خواب خرگوشی بیدار بشیم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند