2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست
کاشکی نابود بشن این ظالما آخه بچه طفلک گناهش چیه 

بخدا که حرفتون خیلی درسته. بسه دیگه اینهمه رنج و درد و عذاب. از زمین و اسمون برامون میباره. 

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
به خوبی شما😐 وقتی مدرسه درس میده و درس ها سنگینه نمیشه که نرن!از ترس اینکه یوقت مسموم نشن! 

ینی ترس نداره؟میدونی اون گاز چی به سر بچه ها میاره؟عوارصشو میدونی چیه؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونستم چ بد...

آره خیلی بد شده چندین مدرسه شهرا رو زدن چندتا آپارتمان بزرگ تهرانم اتفاق افتاده لعنت بهشون

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
خدایا😦😦 چه به روز بچه ها میارن😔😔😔 بنظرت خصوصی ها هم در خطرن؟؟ مدارس پسرانه چطور؟

عزیزم فکر کردی سر تیتر زدن فقط برای مدارس دولتی؟؟

یه مشت احمق که رو حساب کتاب کار نمیکنن من شنیدم پسرانه هم زدن نمیدونم چقدر راسته

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
تمام شهرها

میدونن اکثر شهرها بوده مخصوصا دیروز که تعدا  خیلی بالا بوده 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عزیزجان دوست داری برو بچه ت رو بیار ، دوستم نداری نیار. هزاران مادر اینجا هستن که اصلا توی شهرشون ات ...

عزیز جان نمیشه که دست رو دست گذاشت از کجا میدونی که شهر شما هم اتفاق نمیفته تا یه هفته پیش ۳۲ مدرسه درگیر شدن تو چندین شهر 

اون شهر ها هم نمیدونستن ممکنه برای خودشون اتفاق بیفته 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
دلت خوشه😏 از آذر ماه در گیریم  اول کلا رد میکردن  بعد گفتن توهمه تا وقتی که بقیه ی شه ...

بخدا این اوضاع رو میبینم اصلا دلم خوش نیست، بچم رفته مدرسه😔 

نمیدونم چرا خدا آنقدر ساکته ،یعنی ابن همه ظلم جواب نداره

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
بخدا این اوضاع رو میبینم اصلا دلم خوش نیست، بچم رفته مدرسه😔  نمیدونم چرا خدا آنقدر ساکته ،یعن ...

دنیا محل عمله اخرت محل نتیجه 

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰