2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست
من نمی دونم چرا همش دادم فکر می کنم که غیر از مسمومیت بچه ها فکر می کنم بعدها. روی باروری شون هم تاث ...

هیچی بعید نیس :)💔

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
من نمی دونم چرا همش دادم فکر می کنم که غیر از مسمومیت بچه ها فکر می کنم بعدها. روی باروری شون هم تاث ...

شاید هم برعکس!

شاید این گازها کاری میکنن که افراد مسموم در آینده دو قلو و سه قلو باردار بشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساست درسته از زمانی ک واکسن رو اجباری کردن و مجانی :/

وقتی مرگ حق بود ولی زندگی نه ...
تا الان که خدا رو شکر اینجا اتفاقی نیفتاده، فقط متاسفم برا بعضی کاربرها 

مگه حتما باید برات اتفاق بیفته تا باور کنی یا نگران بشی بچه های دیگه شهرها هم وطن تو نیستن مگه

چرا دیگه تاسف!!!

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
دیگه این حرفا رو آدما تاثیر نداره ،چون یه مشت حرفا انگار ،،خدا به دادمون برسه 

اره خدا به دادمون برسه 

ولی هیجای قران خدا نگفته شما بشینین من انتقام بگیرم بجاش گفته سر نوشت هیچ قومی مگر به دست خودشان عوض نمیشود

خدا روشای خودشو داره برای عذاب بندهاش که ممکنه اصلا ما نفهمیم اون ظالم عذاب دیده

و اینکه کاربریمو دوست دارم

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

من شنیدم که دست طالبان تو کاره.میگن بخاطر این جریانا اخیره نمیخان دخترا مدرسه برن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند