2777
2789
عنوان

شوهرم عصبانی بهم زنگ زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 9799 بازدید | 199 پست
خب چرا معلما چیزیشون نمیشه 

دیروز یه معلم تاپیک زده بود گفته بود چشماش میسوزه و حالش بده 

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزجان دوست داری برو بچه ت رو بیار ، دوستم نداری نیار. هزاران مادر اینجا هستن که اصلا توی شهرشون اتفاقی نیفتاده چرا با اینجور تاپیکها توی دل بقیه رو خالی میکنید و باعث استرسشون میشید؟ توی کل ایران ما چند تا شهر داریم؟ و توی این همه شهر برای چند جا این اتفاق افتاده،؟ چرا اینجوری ملتهب میکنید فضارو .میفهمم از روی استرس خودتون هست. ولی واقعا بقیه رو هم مضطرب میکتید وقتی میگید اوضاع خیلی خرابه.

سلام😊 
به خوبی شما😐 وقتی مدرسه درس میده و درس ها سنگینه نمیشه که نرن!از ترس اینکه یوقت مسموم نشن! 

از اثرات این گاز هم که اصلا معلوم نیس چیه خبر داری چه خوش خیالی تو

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آهان از اون لحاظ...دیروز دبستان خواهرزادم رو....🤧🤧🤧🤧 دچار قلب درد و بی حالی شدن..جریان چیه؟ من ف ...

عزیزم اخبار خودمون دیگه مجبور شد بیاد جلوی تلویزیون صحبت کنه وزیر کشور اومد حرف زد البته اونم تته پته حرف میزد گفت داریم دنبال عاملینش میگردیم البته بماند که خودشون میدونن عاملیتش کیا هستن 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
همینو بگو ی جا همچین گفتا😐😐😐

جواب بعدشون رو بخون

من هیچ من نگاه🙄

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند