2777
2789
عدم درک احساسات خانوم  عدم تمایل برای شنیدن صحبت های همسر  عدم برطرف کردن نیاز های خانوم ...

اینا رو قبول دارم

بعضی از آقایون که نه اکثر آقایون این مشکلات و دارن

میدونی مشکل من چیه؟ 

دلیل قهر و متوجه نمیشم

من قهر و بچه بازی میدونم

میگم اگر مشکلی هست باید صحبت شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم تو هم برای من دعا کن خدا بهم یه نی نی بده التماس دعا 

ممنونم خواهر.منم برات صلوات میفرستم وبرات دعا میکنم که انشاءالله خدای مهربون به حق این روزها وماههای عزیز بت نگاه کنه ودامنت رو سبز کنه ویه بچه ی نازوسالم وصالحی هدیه کنه.الهی آمین

نه خواهر اون قهرمیکنه،بعض وقتاهم جای خوابشو عوض میکنه،بهش میگم وقتی بحثی هم پیش میاد قهر نکنیم،پیش د ...

اینکه مرد قهر میکنه نشون از بچگیش داره

و زندگی با بچه خیلی خیلی سخته خداییش

انشاءالله مشکلت حل شه و مرررررررد زندگیت بزرگ شه

اینا رو قبول دارم بعضی از آقایون که نه اکثر آقایون این مشکلات و دارن میدونی مشکل من چیه؟  دل ...

صد در صد حرف شما کاملا درسته  ! 

قهر درست نیست 

یه جا ام گفتم پیش قدم شدن برای حرف زدن کار درستیه ! 

ولی متاسفانه به همون دلیلی که عمده ای از خانوم در مورد آقایون اطلاعات کافی ندارن و متوجه تفاوت های خانوم ها و آقایون نیستند 

به همون دلیل هم قهر می‌کنند و همین باعث میشه بیشتر اذیت بشن 

به عنوان یک آقا میگم اگر خانوم ها اون کتابی که معرفی کردم رو بخونند و یکم آگاهی خودشون رو نسبت به آقایون ببرند بالا 

به راحتی میتونن  هم رابطه فوق العاده ای داشته باشن هم یه قول یه سری ها مرده رو بگیرن تو مشتشون ! 

حتی به راحتی می‌توانند مشکلشون رو بگن و در موردش صحبت کنند  و..

چون متوجه میشن کی و چجوری و .. صحبت کنند ! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
اینارو همش رو شوهر من داره متاسفانه

کتابی که گذاشتم رو بخونید 

می‌تونه کمک زیادی کنه ! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت انشالله 

قربونت.یادت بیفتم که حتمأهم یادم میمونی بازم دعات میکنم.فقط خواهر به خدا بگو بچه سالم وصحیح میخوای،هر روز دعا کن اما اصرار نکن،وبا خدا صمیمی باش صلاح بدونه میده.میدونی وقتی با شوهرم دعوا میکنم همیشه نیگم خدا من ازت زوری خواستم ،باهات دعوا کردم تو هم دادی تقصیره منه ومن الان زبونم کوتاهه پیش تو.نمیدونی تو مجردی چه احساس خوب وقشنگ وپاکی داشتم انگار تو آسمونا بودم

اینکه مرد قهر میکنه نشون از بچگیش داره و زندگی با بچه خیلی خیلی سخته خداییش انشاءالله مشکلت حل شه ...

الهی آمین.خدا دل تو رو هم شاد کنه.وعاقبت بخیر بشی الهی آمین. برای همتون صلوات فرستادم

[QUOTE=277852631]صد در صد حرف شما کاملا درسته  !  قهر درست نیست  یه جا ام گفتم پیش قدم شدن برای حرف ...[/QUOTEاحسنت برشما.  مشکل اینجاست الان همه جا میگن تفاوتی بین زن و مرد نیست همه با هم برابریم.  درصورتی که به نظر من اینحور نیست اینکه برابریم دلیل بر این نیست که تفاوت نداریم.