بدتر از افسوس حقیقت و آگاهی همیشه مظلوم بوده و جهل همیشه پیروز
البته توقعی هم نمیشه داشت از یک عده آدم که سطح توقعشون فقط مادر شوهر و خانواده شوهره وقتی یک عده که کودک همسر بودن مثلا بهشون بر میخوره و نمیخوان بفهمن و روی خودشون کار کنن روی بچه هاشون کار کنن تا جامعه دیگه همچین چیزایی رو به خودش نبینه و فقط گزارش میزنن چی باید گفت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راحتترين راه اينه اينجا درد دل نكني اونقدر اينجا دروغ و واقعيت قاطي شده كه من اصلا تاپيكاي ...
دیگه آخه الان دیگه جا افتادم اینجا . دوستای زیادی دارم .دیگه کسی هم به من تهمت نمی زنه چون به روش های مختلف حرفامو اثبات کردم حتی پیج اینستا زدم 😂 از زندگیمون فیلم و عکس گذاشتم و...
شما رو يادمه خيلي طول كشيد تا با خودت وشرايط جديد كنار بيايي به نظرم خيلي برونگرايي
ربطی به برونگرایی نداره عزیزم شوک ها و بلاهایی که سر من اومد اگه سر یه آدم کم طاقت میومد الان گوشه ی بیمارستان روانی بستری بود. ضمن اینکه من تو واقعیت درد دل نمی کنم و حرفامو به کسی نمیگم فقط گاهی به مادرم میگم ولی توی نوشتن راحت ترم به خاطر همین حرفامو اینجا مینویسم و البته دوستان نی نی سایتی هم خیلی پیگیری میکنن دیگه براشون تعریف میکنم