2777
2789
درباره ی اعتراص به کودک همسری بود. 

کودک همسری کجا بود. چهارتا دونه استثنا همه جا هست. الان که سی ساله ها بی شوهر موندن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
بدتر از افسوس حقیقت و آگاهی همیشه مظلوم بوده و جهل همیشه پیروز  

البته توقعی هم نمیشه داشت از یک عده آدم که سطح توقعشون فقط مادر شوهر و خانواده شوهره وقتی یک عده که کودک همسر بودن مثلا بهشون بر میخوره و نمی‌خوان بفهمن و روی خودشون کار کنن روی بچه هاشون کار کنن تا جامعه دیگه همچین چیزایی رو به خودش نبینه و فقط گزارش میزنن چی باید گفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتترين راه اينه اينجا درد دل نكني اونقدر اينجا دروغ و واقعيت قاطي شده كه من اصلا تاپيكاي ...

دیگه آخه الان دیگه جا افتادم اینجا ‌. دوستای زیادی دارم .دیگه کسی هم به من تهمت نمی زنه چون به روش های مختلف حرفامو اثبات کردم حتی پیج اینستا زدم 😂 از زندگیمون فیلم و عکس گذاشتم و...

یه مدتی داوطلب برای کمک های فرهنگی و اموزشی روستاها میرفتم یک روستایی ک جزو یه استان مذهبیم بود، چن ...

یعنی چی؟ منفعت میبرن؟ اگه جزو مذهبی ها هستن اونم تو روستا راحت میتونن بیرونشون کنن.مذهبی نیستن پس.البته تعرض ربطی به مذهب و غیر مذهب نداره. 

دیگه آخه الان دیگه جا افتادم اینجا ‌. دوستای زیادی دارم .دیگه کسی هم به من تهمت نمی زنه چون به روش ه ...

شما رو يادمه خيلي طول كشيد تا با خودت وشرايط جديد كنار بيايي به نظرم خيلي برونگرايي 

شهرهایی هستن که دختراشون روتوسن چهارده سالگی شوهرمیدن وخیلی زیادهست این موارد

اره همه چیز هست حتی چیزایی ک به فکر ادمم نمیرسه‌. تا ادم به چشم نبینه باورش نمیشه

بخاطر همین خیلیا فکرمیکنن اینا شایعس یا بزرگنماییه چون ندیدن 

کی منفعت میبره؟ من اصلا این کلمه رو نگفتما

شما نگفتین. من دارم میپرسم. میگم چرا اجازه تعرض میدن؟ منفعتی داره براشون؟ اونا کله گنده های روستا هستن؟ زورشون نمیرسه؟ قدرت یا پولی دارن؟ 

شما رو يادمه خيلي طول كشيد تا با خودت وشرايط جديد كنار بيايي به نظرم خيلي برونگرايي 

ربطی به برون‌گرایی نداره عزیزم شوک ها و بلاهایی که سر من اومد اگه سر یه آدم کم طاقت میومد الان گوشه ی بیمارستان روانی بستری بود. ضمن اینکه من تو واقعیت درد دل نمی کنم و حرفامو به کسی نمیگم فقط گاهی به مادرم میگم ولی توی نوشتن راحت ترم به خاطر همین حرفامو اینجا مینویسم و البته دوستان نی نی سایتی هم خیلی پیگیری میکنن دیگه براشون تعریف میکنم