2777
2789

من فکر میکردم دیگه مثل زمان قدیم نیست که دخترها رو زود شوهر بدن چون اطرافم واقعا همچین چیزی رو ندیدم خودم بیست و سه سالگی ازدواج کردم همه میگفتن عجله داشتی چون نسبت به دخترای فامیل زود ازدواج کردم اما از وقتی اومدم اینجا دیدم بیشتریا سیزده چهارده سالگی ازدواج کردن و میگن از زندکی راضی هستیم😑 بعضی وقتها خیلی حرص میخورم می بینم داریم برمیگردیم به عقب به جای اینکه پیشرفت کنیم😔😔

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودک همسری کجا بود. چهارتا دونه استثنا همه جا هست. الان که سی ساله ها بی شوهر موندن

من خیلی افراد رو میشناسم! و تو این سایت هم داره رواج پیدا نیکنه

Welcome to the city of lies
من خیلی افراد رو میشناسم! و تو این سایت هم داره رواج پیدا نیکنه

این سایتم هر چی میگن، معلوم نیست راسته یا دروغ. تو واقعی کلی دروغ هست چه برسه به مجازی. نی نی یار ها و کاربرا دست بعضیها رو کردن.  منم یه دختر خانومی رو دیدم دوستم گفت یازده سالشه ازدواج کرده. بعضی شهرها هم مثل سیستان و.. زود ازدواج میکنن دولت هم بیاد وسط نمیتونه کاری کنه چون به شدت اعتقاد دارن.  البته تو مدرسمون دو سه نفری بودن زود ازدواج کردن اول دبیرستان. اما الان سن ازدواج بالا رفته و کلی مجرد اونم از دهه شصت هست.

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست