2777
2789
واقعا نمی دونم🤦‍♀️ ولی جالبه هر تاپیکی میرم نی نی یار همینو نوشته و قفل کرده .نمی دونم امشب چه خبره ...

نینی یار پنج کلا تاپیکاش خیلی باحاله. 

این ممنوعه 

فلانم ممنوعه

بعد تازه فکرکردی تازه اینیکم ممنوعه

نه نه واستا هنوزم هست اینم ممنوعه

کور خوندی این یکیو. جا میندازم اینم ممنوعه. 

کلا درباره انگشتای پامون و جاری صحبت کنیم دیگه؟ 

Welcome to the city of lies

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی ادای نی نی یار رو درمیارین و خیلی هم دیدم از نی نی یار شب دفاع می کنید .الان کجای قوانین سا ...

اگه نی نی یارا تاپیکی قفل میکنن تذکر میدن و حذف میشه حتما با قوانین سایت تداخل داره ‌..... هیچ تاپیکی الکی بسته نمیشه

@_mahyar   

نینی یار پنج کلا تاپیکاش خیلی باحاله.  این ممنوعه  فلانم ممنوعه بعد تازه فکرکردی تازه ا ...

قبلا اين سايت فوق العاده بود حيف الان تبديل شده به مكاني براي اتلاف وقت 

اگه نی نی یارا تاپیکی قفل میکنن تذکر میدن و حذف میشه حتما با قوانین سایت تداخل داره ‌..... هیچ تاپیک ...

اره بابا اصلا اصلا بابا لای؟؟نو نو نو

Welcome to the city of lies
همین فقط کافیه یکی مریض باشه الکی گزارش بزنه دیگه براشون مهم نیست چه تاپیکیه .میان میگن ممنوعه قفل م ...

این کار خیلی اشتباه به صرف گزارش زدن که نیست اگر اینجوریه که هر کی گزارش زد بترکونن تاپیکو کار نی نی یارا چیه؟فقط ترکوندن و قفل کردن؟؟نباید ببینن چیه؟؟؟

پوففف چی بگیم آخرشم تعلیقم میکنن وایسا😑😂

بچه هااا این چرتو پرتا چیه کودک همسری😑خب تونستن شوهر کردن ب ماچه😒

بیاید بحث مهم و حیاتیییی 🛑🛑

بنظرتون ب خواهرشوهرم بگم تو قیمش یه مشت لپه زیادتر ریخته بود یا نه برم ب مادرشوهرم بگم هیچی یاد دخترش نداده؟؟؟؟