2777
2789
نی نی یار گفت ممنوعه ندیدی پستشو من فقط موندم چی تو نی نی سایت ممنوع نیست مادر شوهر خواهر شوهر و جا ...

کدوم نینی یار گفته بود؟ یعنی چی وای😂😂😂

Welcome to the city of lies
نزنید ممنوعه

ببخشید میشه بگید چی ممنوع نیست ؟ شما که انگار از نی نی یار شب هم بدترین؟ هرتاپیکی رفتیم دیدیم نی نی یار نوشته ممنوعه و قفل کرده .طرف میگه مشاور تحصیلیم رو عوض کردم نی نی یار براش نوشته ممنوعه و قفل کرده .واقعا مسخره هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه بگید چی ممنوع نیست ؟ شما که انگار از نی نی یار شب هم بدترین؟ هرتاپیکی رفتیم دیدیم نی نی ...

طرف تاپیکش اینه شبا شوهرم تو خواب میگ-وزه نمیدونم چیکار کنم اونو تعطیل نمیکنن بعد حرف حقو! خداوکیلی وادف-

کدوم نینی یار گفته بود؟ یعنی چی وای😂😂😂

تو تاپیک خودت نی نی یار شب بود فکر کنم گفت استارتر موضوع تاپیک شما ممنوعه😑

فکر کردم برات مهم نبوده نگو تو ندیدی😂😂

چمیدانم والا با این کاراشون

ببخشید میشه بگید چی ممنوع نیست ؟ شما که انگار از نی نی یار شب هم بدترین؟ هرتاپیکی رفتیم دیدیم نی نی ...

حالا اگه درمورد جاری و خواهرشوهر بود نمیترکید 

اونروزی من تو یه تاپیکی یودم درمورد خاطرات و اینا داشتیم میگفتیم میخندیدیم یهو ترکید نمیدونم چرا نه فحش دادن داخلش و نه دعوا شد

طرف تاپیکش اینه شبا شوهرم تو خواب میگ-وزه نمیدونم چیکار کنم اونو تعطیل نمیکنن بعد حرف حقو! خداوکیلی ...

چون نی نی یار شب دقت نمی کنه به عناوین و محتوای تاپیک ها .فقط به صرف گزارش زدن میاد میگه ممنوعه بعدش یا قفل میکنه یا تعطیل

یه سری تاپیکا نباید زده بشه جزو قوانین سایته .... من نی نی یار نیستم ... 

@_mahyar   

تو تاپیک خودت نی نی یار شب بود فکر کنم گفت استارتر موضوع تاپیک شما ممنوعه😑 فکر کردم برات مهم نبوده ...

اسی جون درباره گو*زیدن شوهرت صحبت کن ولی حرف حق نه🤣🤣

نی نی یار گفت ممنوعه ندیدی پستشو من فقط موندم چی تو نی نی سایت ممنوع نیست مادر شوهر خواهر شوهر و جا ...

هرچی خاله زنکی باشه و مردمو سرگرم غم وغصه و بدبختی بیشتر کنه ممنوع نیست

اگاه کردن ممنوعه

یه سری تاپیکا نباید زده بشه جزو قوانین سایته .... من نی نی یار نیستم ... 

ولی خیلی ادای نی نی یار رو درمیارین و خیلی هم دیدم از نی نی یار شب دفاع می کنید .الان کجای قوانین سایت گفته درباره ی کودک همسری چیزی نگید ؟ این همه کودک همسر تا حالا اومدن تاپیک زدن از خاطراتشون گفتن چطور اونا که غیر مستقیم تبلیغ کودک همسری کردن ممنوع نبوده ؟