2777
2789
عنوان

دوستان میشه لطفاً راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه روشی🥲🥲

من جوشام از ۱۲ سالگی شروع شد ینی افتضاح بود صورتم هر کاری بگی کردم هر کاری هزارتا دکتر و کلی قرص و محلول و فلان درست نشد که نشد فقط اون تایمی که قرص و دارو استفاده میکنی اثر داره هزار تا پماد و کرم باز ج نداد تا پارسال که صورتم افتضاح شده بود. یک و نیم ماه هر روز صبح ناشتا خاکشیر ریختم تو اب ولرم خوردم ینی معجزه بود .کل جوشام از بین رفت بعدم حدودا یکی دو ماه شبا زینک اکساید میزدم خیلی خوب الان یدونه جوشم رو صورتم نیست

تهران به شما شوینده و...دکتر داد؟

جلسه اول قرص بود و سرم و پماد کلیندامایسین جلسه دوم چون روند درمانم طول کشید بجز قرص ها ، قرص آزیترومایسین نوشت به اضافه ژل شست و شو و ایندفعه بجای پماد کلیندامایسین ژل کلیندامایسین نوشت.... حقیقتا تا به الان راضی بودم داروها هیچکدوم بازگشت نداشتن

جلسه اول قرص بود و سرم و پماد کلیندامایسین جلسه دوم چون روند درمانم طول کشید بجز قرص ها ، قرص آزیترو ...

چه خوب

من تاحالا یبار رفتم پیشش

فقط راکوتان و ازیترومایسین داد

هرچی گفتم چی بزنم گفت یچی ملایم بزن مثلا شوینده ضدجوش نزن

کاش ایندفعه که بهش میگم خودش روتین بده..

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 
من جوشام از ۱۲ سالگی شروع شد ینی افتضاح بود صورتم هر کاری بگی کردم هر کاری هزارتا دکتر و کلی قرص و م ...

حتما با این روش کبدت پاکسازی شده

منم باید شروع کنم کلا خوبه 

یمدت اب جوش میخوردم خ خوب بود

زینک اکساید به پوستم نمیفته🥲

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm