2777
2789
عنوان

دوستان میشه لطفاً راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 52 پست
عه😐پس مال من باز خوبه من فقط لبم از وسط قاچ میشه خون میاد پوستم خشک شده چشام بشدت حساس شده و افسرد ...

وای کمر درد برای قرصه؟ستون فقراتم خیلییی درد زیادی داره جوری که عطسه میکنم گریم میگیره 

افسردگی هم برای اونه؟😐ای بابا اینکه همه عوارضشو ریخته برای من😂

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کمر درد برای قرصه؟ستون فقراتم خیلییی درد زیادی داره جوری که عطسه میکنم گریم میگیره  افسردگ ...

اره من کمرم خشک میشه نمیتونم صاف وایسم:/

افسردگیم ناجوره ها تازه از عوارض دیگش یبوست یا اسهال یا خونریزی یا حساسیت ب نور و کم شدن بیناییه:(

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

تمایل به خودکشی هم شنیدم بعصی ها داشتن  حالا نمی دونم باورت بشه یا نه ولی از من بازم دوباره جو ...

ای بابا اینم که من دارم خودم افسردگی داشتم قبل این قرص چندوقت بود دیگه به خودکشی فکر نمیکردم چند وقته خیلی فکر میکنم و حتی دلم نمیخواد برم کلاسامو برای اونه یعنی😐😐

ای لنت به هرچی جوشه

میگن جوش هورمدنی با راکوتان نمیره

منم هورمونیه ولی ممنوعیت استفاده قرص هورمونی دارم راکوتان داد پس صاف نخواهیم شد😐

اره من کمرم خشک میشه نمیتونم صاف وایسم:/ افسردگیم ناجوره ها تازه از عوارض دیگش یبوست یا اسهال یا خو ...

منم فکر کردم بخاطر بد خوابیدنه گفتم من که همش اینجور  میخوابم چرا اینطور شدم

بعد مجبورم مسیرای طولانی تو بی ارتی های شلوغ وایسم گریم میگیره🥲یا ۷ طبقه گاهی باید پیدده برم بالا پایین

منم افسردگیم شدیده خودم قبل این قرصا داشتم جدیدا بیشتر شده از زندگی متنفر شدم

ای بابا اینم که من دارم خودم افسردگی داشتم قبل این قرص چندوقت بود دیگه به خودکشی فکر نمیکردم چند وقت ...

احتمال داره دوباره یکم عود کنه تازه بگم بعدش باید میگرو بیلدینگ کنی بزن اینترنت اگه نمی دونی چیه

من پوستم خیلی خیلی افتضاح بود🥴.... چهار ماه زیر نظر دکتر بودم تا کامل صورتم خوب شد

خداااااروشکر

خوشحالم برات خیلی حس خوبی داره🥲🤍

میکرو برای جای جوش که دردناک ترین چیزی که تا حالا شنیدی عود کردنم ممکنه هربدنی متفاوت باشه 

حتی اگه گود رفته نباشه نیازه؟