2777
2789
عنوان

تو دوراهی بدی موندم😔(سپاس از وقتی که برام میزارید.)

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق میگید😞 من شرایط زندگیم خوبه فقط نمیتونم هدف گذشته مو فراموش کنم و نمیخام زندگی م هم از دست بره ...

ولی گلم من نمیدونم هدف رشته دانشگاهیتون چیه شاید بشه بعد قبولی تو کنکور با کلاسا بچه دار هم بشید 😍

ولی واقعا نگا کنید تو همین سایت چقد همه حسرت مادر شدنن‌ میگن دعا کنید دامنم سبز شه

به تاخیر نندازید مادر شدن یه چیز دیگستا

حالا اگه بقیه دعوام نکنن یه خانم با مادر شدن کامل میشه و رشد میکنه 

انشالله هر چی خیره خدا قسمتت کنه و خدا یاورت باشه

هر کاری استمرار میخاد عزیزم من دخترم باردار بودم کنکور فوق دادم رتبه م دو رقمی شد و دانشگاه که شروع شد ترم اول تا دو روز به زایمان امتحان میدادم ترم دوم بچه م دو ماهه بود میرفتم و حالا دیگ تموم شده و پایان نامه مونده ....شما تنها به خودت فکر نکن به شریک زندگیت هم فکر کن که سنش چه جوری هست

عزیزم از طرز فکرت خوشم میاد اینکه همه جوانب رو میسنجی  باید بعنوان یک مادر شاغل بگم بچه داشتن ...

منم از ذکاوت شما خوشم اومد. ممنون از واقع بینی تون، بله منم همه اینا رو میبینم که تصمیم سخت شده.