2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا روز موعد یا بعدش درست نشون میده. ولی اگر لقاح زود باشه ممکنه دو سه روز قبلشم نشون بده. 

تو که علامت نزدی پس چجوری میخوای بفهمی !

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

واسه بعضی ها میشه واسه بعضی ها نه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
معمولا روز موعد یا بعدش درست نشون میده. ولی اگر لقاح زود باشه ممکنه دو سه روز قبلشم نشون بده.  ...

میخوام موهام رو رنگ کنم میگم یه وقت باردار نباشم. آخه تقریبا روز 14 یکم خون دیدم هیچوقت نمیشد یعنی لانه گزینی بوده؟ الان یادم رفته دیگه روز 14 چند شنبه بود

آخه شک دارم اونورم میخوام رنگ کنم موهام رو میترسم باردار باشم

نمیتونی کاری بکنی اومدیمو بی بی زدی منفی شد موهاتو میخوای رنگ کنی؟؟؟شاید باردار بودی عزیزم خانمی که اقدام میکنه باید قید رنگ مو رو بزنه یا روز بعد از پریودت رنگ کن 

در هر صورت بی بی چکت الان منفی یا مثبت بشه تکلیفت مشخص نیست نباید موهاتو رنگ کنی

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️
نمیتونی کاری بکنی اومدیمو بی بی زدی منفی شد موهاتو میخوای رنگ کنی؟؟؟شاید باردار بودی عزیزم خانمی که ...

عزیزم من اقدام نکردم ولی شک دارم چون تقریبا روز 14 خون دیدم که میگم نکنه لانه گزینی هست. اون روزم حدود یه هفته پیش بود دقیق یادم نیس

عزیزم من اقدام نکردم ولی شک دارم چون تقریبا روز 14 خون دیدم که میگم نکنه لانه گزینی هست. اون روزم حد ...

خب حالا در هر صورت نمیتونی ریسک کنی عزیزم اجازه بده پریود بشی بعدش موهاتو رنگ کن اگه باردار باشی گناه داره رنگ خیلی عوارض داره

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️
اونو نمیدونم چقدر مگه به موعدت مونده؟؟همه اینکارا رو نوبت بگیر برای بعد موعدت باردار نبودی میزی بودی ...

نوبتم واسه فرداست. به موعدم شاید یه هفته مونده باشه. آخه دیگه اونموقع عید میشه🥺 باشه ممنون

نوبتم واسه فرداست. به موعدم شاید یه هفته مونده باشه. آخه دیگه اونموقع عید میشه🥺 باشه ممنون

ببین یه بی بی چک بزن اگه اون لک لانه گزینی بوده باشه بی بی ممکنه مثبت شه

خواهش میکنم

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️