2777
2789

اینجا مشاور یا روانشناس هست؟

من شهر کوچکی زندگی میکنم. بخاطر شغل همسرم. اینجا غریبم. خانواده ی خودم خیلی خیلی دور هستن

خانواده ی همسرم در مرکز استان هستن و حدود دو ساعت فاصله داریم.

من می‌خوام ارتباط خودمو باهاشون محدود کنم. 

دلیلش اینه که وقتی پسرم تصادف کرد و عمل کرد هیچ کس عیادتش نیومد. بعد از عملش من سه بار رفتم خونه ی مادر شوهرم چون که بیمارستان و دکترش تو شهر اونا بود.

دفعه آخر که رفتم مادر شوهر کلی برام قیافه گرفت و بی محلی کرد. درصورتیکه میدونست چقدر روحیم داغونه و بخاطر پسرم خیلی استرس داشتم .

خواهر شوهرام و برادرشوهرام هیچ کدوم این مدت نیومدن‌ عیادت بچه.

درصورتیکه من همیشه تو مراسم عزاداری هاشون و فوت اقوامشون رفتم. مادر شوهر که عمل کرده بود چند بار از خونه ی خودم غذا درست کردم و رفتیم عیادتش و بهش سر زدم.

الان مشکل اصلی مو میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اصلی اینه من خیلی غریبم. بچه هام هیچ جایی و هیچ فامیلی بجز خونه ی مادربزرگشان ندارن که برن.

با تمام وجود دلم میخواد خیلی کم برم.

اما انگار یه مشکلی هست. از شدت تنهایی و بی کسی باز هم میگم بریم اونجا گاهی.

ولی دوست ندارم بهم بی محلی کنند و به بچه هام توهین بشه 

اونا حتی به نوه خودشون که از خونشون هست احترام نزاشتن و عیادت نیومدن. تازه برام قیافه هم گرفتن.

نیاز به مشاوره دارم.

چطور خودمو راضی کنم که جایی که برام ارزشی قائل نیستن نرم‌

به جای خونه اونا برید پارک بازار و ...

عزیزم اینجا شهر کوچکی هست . نه پارک داره نه پاساژ. 

بخاطر همین نمیتونم خودمو راضی کنم خونه مادر شوهرم نرم. 

هرچند اونجا هم میرم تا چند روز حالم بده. 

من تو شهر بزرگی بدنیا اومدم و بزرگ شدم

یعنی همسرت اصراری نداره؟خودت میخوای که بری؟

آره همسرم میگه اگه اذیت میشی نریم.

خودم نیاز به مشاوره و روانشناسی دارم. یجوری باید درمان بشم که جایی که برای خودم و بچه هام ارزشی قائل نیستن نرم‌ و بتونم در تنهایی و غربت و شهر کوچک دوام بیارم و افسرده نشم

شما اصلا تو مراسم عزای فامیلشونم نمیرفتیاونا باید میومدنناسلامتی بچه داداششونه نوشونه چقدر بی احساسن

من خواهرم و مادرم که فهمیدن پا شدن اومدن بیمارستان وقتی بچم بستری شد. دو روز موندن. نفری ده میلیون پول بلیط هواپیما دادن