2777
2789
عنوان

حالم‌بده

114 بازدید | 12 پست

خیلی حالم بده نمیتونم درس بخونم اصلا از چهارنشبه هیچی‌نخوندم ی نفر هر وقت بهم‌پیام‌میداد حالم بد میشد بعد درس شدم ولی الان بازم همونجوری شدددم نمیتونم بگم برو بهشم گفتم اینقدر پیام نده چند ماه عالی بود مثلا دو ماهی یکی دوبار پیام میداد حالمم عالی بود درسامم‌میخوندم ولی الان نمیدونم‌چیکار کنم‌چی بهش بگممم

بیشتر توضیح بده مگه چی میگه حالت بدمیشه؟

غیر مستقیم‌میگه دوست دارم😑بخدا خیلی حالم بد میشه نمیتونم هیچی غذا بخورم نمیتونم‌درس بخونم همش حالت تهوع اصلا نمیدونم‌چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر مستقیم‌میگه دوست دارم😑بخدا خیلی حالم بد میشه نمیتونم هیچی غذا بخورم نمیتونم‌درس بخونم همش حالت ...

چرا خودتو وارد رابطه سمی میکنی تو این سن تویی که هدفت‌ درسته و به درس علاقه داری تاپیک قبلت‌ هم گفتی دهمی و نمره هاتم‌ خوبه عزیزم رشتت تجربه تلاش کن و هدف‌گذاری کن ده سال دیگه همین آدما معلوم نیست مجله فقط یه حال بد برات باقی میزارن و نمیتونی به جایی برسی من خودم یازدهم تجربی ام

چرا خودتو وارد رابطه سمی میکنی تو این سن تویی که هدفت‌ درسته و به درس علاقه داری تاپیک قبلت‌ هم گفتی ...

نه داخل رابطه نیستم‌باهاش.ینی بودم بعد خیلی وقته تموم شده مثل دوس بودیم ولی خب قبل مدرسه گفتم پیام‌نده زیاد اونم گفت باشه و اینا دیگه پیام‌خیلی نداد ولی الان‌نمیدونم‌چرا اینجوری‌میکنه بخدا از اینکه نمیتونم درس بخونم‌دلم‌میخواد بمیرم‌هدفمو دوس دارم😑😑دیگه رومم‌نمیشه بهش بگم‌خیلی بهش گفتم‌پیام‌کم‌بده اینجور پیامایی نده نمیتونمم‌کلا بگم‌برو

من متنفرم از هر چی رابطه و دوستی خارج از ازدواجه  برای همین چیزاش

خودمم بخدا متنفرم‌از بعد ای به خاطر همین این اینجوری میگه حالم‌بد میشه😑اصلا میخواستم کلا تمومش کنم که بهش گفتم‌پیام‌نده با اینکه رل و اینا درکار نبود

بخدا من ۱۹ سالمه و بزرگتر از تو ام هر پستی میبینم سرمو ميندازم پایین یا وقتی تو فضای مجازی پیام میده ...

بخدا خودمم همینجوریم حتی شمارمم به این نداده بودم خودش پیدا کرد از دوستام هر ناشناسی بلاک میکنم با پسرا کلا چت نمیکنم😐این الان برای دو سال پیشه که من ی مدتی دیوونه بودم رل زدم الانم دوستی معمولیه ولی دلم نمیخواد اصلا با پسرا در ارتباط باشم