2777
2789
عنوان

هربار که میریم بیرون من حساب میکنم

315 بازدید | 11 پست

یه دخترخاله دارم روزایی که دانشگاه نداشته باشیم میریم بیرون اولاش اینطوری بود که حساب کتاب میکرد من هرچقدر خرج کنم دفعه بعدی اون حساب کنه دقیق پیش میرفتیم

از تابستون که من رفتم سرکار دیگه فکر کرد چخبره چون من پول درمیارم باید پولای منو خالی کنه به بهونه اینکه وقتی کارت بکشه پیامش میره واسه باباش و میپرسه چی خریدی حالا دیگه هروقت میریم جایی یه تعارف ریز میکنه و میکشه کنار حتی نمیپرسه چقدر شد

هفته پیش گفت بیا بریم انقلاب یه کافه انتخاب کردم فضای باز داره جای خوبی واسه عکس گرفتن داره بریم واسه تولدت . کادو هم واسم گرفته بود ولی کافش خیلی گرون بود یعنی پولی که من خرج کردم بیشتر از ارزش کادوی اون بود

من دوس دارم بیرون بریم جاهای خوب بریم ولی اینکه هردفعه من حساب کنم واسم زور داره من نرفتم سرکار که پول گردش اونو دربیارم رفتم که واسه خودم خرج کنم

چجوری بهش بفهمونم که اونم باید حساب کنه

ماه بعد تولدشه میخوام یه کافه خیلی گرون پیدا کنم ببرم بگم واست تولد گرفتم خودش حساب کنه جبران شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کافه پیدا کن عکسشو بفرست بگو بریم اینجا به نظر لاکچری میاد هرکی دنگ خودشو بده که فشار نیاد 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من ک جات بودم اولا بدن تعارف و رک بهش میگفتم ک دفعه بعد نوبت توست حساب کنی....

ولی شما اگه روت نمیشه بهش بگو ی چیزی خریدی ماهانه از حقوقت داری قسطش رو میدی، یا بگو بابام وام گرفته قسطش رو من دارم میدم، بگو ماهانه ی مبلغی کم فقط پول توجیبی واسم میمونه.... و از اینحرفا

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟