2777
2789
عنوان

ام وی ام۱۱۰ داشتین؟؟

27023 بازدید | 84 پست

بچه ها من ماشینم پرایده و می‌خوام عوض کنم وام وی ام۱۱۰ دوست دارم کیا داشتن نظر بدین .آخه میگن قطعاتش گرونه .می‌خوام ببینم ماشین پرخرجیه یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز

منم شخصاً دوست داشتم این مدل ماشینو

ولی زمانی که خواستم بخرم

همه گفتن نهههه

قطعاتش گیرنمیاد

اگر بخوای بفروشی توبورس نیست کسی نمی خره

و ...

خلاصه که منم نخریدم

اما پشیمونم

خیلی دوستش داشتم

این مدل ماشینا بازار فروششون ضعیفه،قطعاتشون هم کم گیر میاد.پراید پول نقده همه قطعاتشم گیر میاد

اره منم شنیدم .خودم پراید دارم ولی همش خرابه خسته شدم .می‌خوام عوض کنم ولی نود میخرن منم بیست تومن کلا پول دارم ک بزارم روش

وای عاشقشم 

ندارمش ولی ایشالا یه روز میخرم 

یا این یا پیکان😍

پیشاپیش مبارک باشه❤

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
سلام دوست عزیز منم شخصاً دوست داشتم این مدل ماشینو ولی زمانی که خواستم بخرم همه گفتن نهههه قطعات ...

اره فروشش سخته وقطعاتش گرونتر .اما آخه بجاش میگن خیلی ماشین خوبیه و بندرت خراب میشه

اره فروشش سخته وقطعاتش گرونتر .اما آخه بجاش میگن خیلی ماشین خوبیه و بندرت خراب میشه

من برگردم به عقب،همونو میخرم،واقعاً میگم،حداقل از پراید محکمتره،پراید یه مشت بزنی میره تو

من برگردم به عقب،همونو میخرم،واقعاً میگم،حداقل از پراید محکمتره،پراید یه مشت بزنی میره تو

دقیقاااااااا .من اصلا راضی نیستم ازپراید .البته ب اندازه این پول خب همین مدل پراید میشه فقط .گفتم حالا ک نمیتونم ماشین مدل بالا بخرم ام وی ام امتحان کنم اگ خوب باشه