2777
2789
عنوان

چرا شوهرم مدام طلبکاره

125 بازدید | 22 پست

۱۲ ساله ازدواج کردم و دوتا بچه دارم،  شوهرم مدام طلبکاره ازم ، اگه روزی یکبار بهش زنگ بزنم‌دعوا داره ، بااینکه من به بهترین شکل مسئولیت هایی که دارم رو انجام‌ میدم ،یعنی مدام خونه ام زنی نیستم که مدام خرج لباس و آرایشم کنم و ..... اگرم پولی میده واسه بچه‌ها و خرید خونه خرج میشه و مدام هم‌تذکر میده بابت پول خرج کردن طوری که گاهی توضیح میدم‌ به چی دادم ، خیلی دل شکسته ام ، خیلی دلم‌گرفته ، کل زحمت خونه و بچه‌ها با منه اونم‌اخلاق نداره فقط در مواقعی که دلش میخاد اوکیه شبها با خودم‌ زیر پتو گریه میکنم و نمیخام خانواده ام رو اذیت کنم که بفهمند ، به خدا من ادم‌بدی نیستم ولی ازخودم بدم‌اومده از اینکه واسه یک‌کیلو سیب زمینی بهش زنگ بزنم و اونم بی احترامی کنه مدام اشک تو چشمامه ولی بخاطر بچه‌هام به روم‌نمیارم ..............

گاهی از اینکه تو خونه اش حتی غذا میخورم بدم‌میاد احساس میکنم منت داره 

باهاش صحبت کن دلیل بیار توضیح بده یکبار برای همیشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره و آنقدر اذیت میکنه؟اگه اینجوریه خشونت خانگی مالی داره  . سعی کن کار پاره وقت تو خونه جور کنی بافتنی گلدوزی برا بیرون. ممکنه خیلی پولش کم باشه ولی لااقل هی برای کار شخصی خودت بهش رو نمیندازی

چون شما صد خودتون بدون هیچ حمایت متقابلی گذاشتید همیشه کوتاه اومدید از حقتون گذشتید 

اگر همون اوایل که همسرتون چنین واکنشی داشتند 

از حقوقتون دفاع می‌کردید الان  واسه دو کیلو گوجه بادمجان آمپر نمی‌چسبوند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مقصر خودتیمگه باید بخاطر هر خریدی بهش زنگ بزنی

نه بابا من اصلا تو طول زنگ‌نمی‌زنم چون‌میدونم‌ دوست نداره ،وقتی تو خونه ام و چیزی لازمه بهش میگم بخره یا فقط پیام میدم‌که زنگ‌نزنم بخدا من خیلی ملاحظه میکنم‌ تو همه چیز ولی هیچکس قدر نمیدونه

بعضی اقایون خسیس پروون  مخصوصن شما ک خرج خودت نکردی عادت کرده ب اینک برا خودت خرج نکنی هی ذخیره بشه شما هم جونی دوست داری برا خودت هم خرج کنی چ اشکالی داره ولی خب بد عادتش کردی اینم زور شده 

خیلی صحبت کردم قانع نمیشه هر چی سر بیاری اون‌کلاه میاره یعنی‌کلا بی فایده است

یکی نمی‌فهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

داره و آنقدر اذیت میکنه؟اگه اینجوریه خشونت خانگی مالی داره . سعی کن کار پاره وقت تو خونه جور کنی با ...

کاسبه وقتی کاسبی اش خراب میشه کلا اخلاقش عوض میشه یعنی دوره ای خوبه هر وقت کارش خوبه اخلاقش خوبه وقتی هم کارش کساد میشه اخلاقش بد میشه نمیشه باهاش حرف زد ،اتفاقا بهش گفتم برم‌اسنپ کار کنم اونم چون‌میدونه با دوتا بچه نمیتونم برم میگه برو ولی میدونم دوست نداره فقط میخاد کم نیاره ولی اگه خانوادم بفهمن برخورد میکنن چون سطح مالی و رفاه خانواده ام اوکیه

بعضی اقایون خسیس پروون مخصوصن شما ک خرج خودت نکردی عادت کرده ب اینک برا خودت خرج نکنی هی ذخیره بشه ...

عزیزم وقتی پول نمیده مثلا ۱۰ تومن میده میگه واسه یکماه باید خرید خونه و بچه‌ها و ... رو انجام بدم به خودم‌نمیرسه دیگه و اکه ببینه چیزای غیر ضروری خریدم غر میزنه

شما زن بسیار قانع و مطیع بودین و ایشونم عادت کرده

بنظرم تغییر رویه بدین و حد و مرز برای همسرتون بزارید 

چرا همش میخای ایشون ازت راضی باشه .مگه شما دل ندارید که هررفتاری با شما داره و متقابلا ازتون مهربونی ببینه