2777
2789
عنوان

ام وی ام۱۱۰ داشتین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27082 بازدید | 84 پست
تنها بیمه ای که هزینه دندونپزشکی رو میده بیمه نظامی هستش. در واقع بهترین بیمه تو  کشور ما بیمه ...

اها من فکر میکردم مال همه همینجوره .ممنونم همه ی زحمتکشها وپدرها محترم هستن .حتی پدرهایی ک مثل پدرشما بیمه ندارن ....ممنونم شما خودت آدم محترمی هستی ک بقیه رو محترم میبینی 

اها من فکر میکردم مال همه همینجوره .ممنونم همه ی زحمتکشها وپدرها محترم هستن .حتی پدرهایی ک مثل پدرشم ...

شما لطف داری عزیزم.میدونی من ازدواج کردم دیگه بیمه پدرم شامل حالم نمیشه.البته بیمه ایشون تامین اجتماعی بود و بازم هزینه های دندونپزشکی رو نمیداد.

راستی اینم بگم اگه قصد ایمپلنت داشتی به ریشه دندونت دست نزن صبر کن همون دندونپزشکی که میخواد ایمپلنت کنه خودش ریشه رو دربیاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و در نهایت انشاالله یه ماشین خوب و عالی نصیبت بشه.

و برای دندونت هم اصلا نترس عزیزم.

اقدام کن و به فکر باش خدا کمکت میکنه و انشاالله بهترین ها برات رقم میخوره.

هم تو  امر تعویض ماشینت و هم تو امور دندونپزشکی.

انشاالله موفق و سربلند باشی دوستم🌹❤

و در نهایت انشاالله یه ماشین خوب و عالی نصیبت بشه. و برای دندونت هم اصلا نترس عزیزم. اقدام کن و به ...

مررررسی گلم از راهنمایی ت .ایشالا مشکل ماشین فعلا حل بشه ک برا رفت و آمد دخترم واقعا مشکل دارم .تابرسین ب بعدی ...... منم برات بهترینارو ارزو میکنم😘😘😘