2777
2789
عنوان

ام وی ام۱۱۰ داشتین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27052 بازدید | 84 پست
منم ماشینم همه چیش سالمه وای بازم اذیت میکنه کلی هزینه تعمیرش کردم حالا خودم حرفه ای شدم،حالا هم خرا ...

منم انقد خرجش کردم ک خستم کرده .الآنم ک اصلا نمی‌فهمن ایرادش چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری باتری ش هم می‌خوابه .یک خورده فقط پول باتریه

این ماشینا هم حالا یه بدبختی شدن کلی باید خرج و هزینه اینا کنی هم وقتت گرفته میشه هم اعصاب خرابیه،منم مثل شما موندم نمیدونم  چکار کنم،

این ماشینا هم حالا یه بدبختی شدن کلی باید خرج و هزینه اینا کنی هم وقتت گرفته میشه هم اعصاب خرابیه،من ...

.   

اره خداییش آدم توخرجش میمونه .بخاطر اینه ک تعمیرکارا سرش نمیشه سرهم بندی میکنن ک فقط پول بگیرن

ببین عزیزم در مورد ام وی ام اگه میخوای تحقیق کنی نگو خوبه یا بده؟

هر ماشینی خوبیایی داره و در مقابل نقاط ضعفی هم داره.

هیچ ماشینی خوب نیست و همونطور هیچ ماشینی بد هم نیست‌.

بعنوان مثال:

من سال۹۴ یه ۱۱۱ صفر خریدم انقدر ماشین خوبی بود که حد نداشت.اصلا اذیت نکرد فقط بنزین میزدم و گاز میدادم‌.

بعد  چنسال مجبور شدیم بفروشیمش.سال۹۹ دوباره میخواستم ماشین بخرم میگفتم فقط ۱۱۱میخوام.

یه ۱۱۱صفر خریدم دوباره.باورت میشه تو ۳۰۰۰تا یاتاقان زد و اون موقع نزدیک ۵میلیون خرج برداشت.هیچکی باورش نمیشد همچین بلایی سر ماشین صفر بیاد.

به این نتیجه رسیدم چون ۱۱۱ اولی خوب بود دلیل نمیشه همه ۱۱۱ ها خوب باشه.

در مورد خرج هم ام وی ام هزینه هاش بالاتره نسبت به پراید ولی در عوض ظاهرش کیوت تره.داخلش جالب تره و در ول ماشین خانم پسندیه.

حالام نظرم درباره خرید شما اینه که چون مقدار پولی که داری محدوده بنظرم پراید بخر.

ببین عزیزم در مورد ام وی ام اگه میخوای تحقیق کنی نگو خوبه یا بده؟ هر ماشینی خوبیایی داره و در مقابل ...

اره مگه اینکه یکم مدل بالاتر بخرم حداقل مال خودم ۸۳هستش لااقل ۸۵ اینا بگیرم .چون مال خودم نمره بندر بوده وکلا پوسیدگی زیاد داره وب خرج افتاده

ببین عزیزم در مورد ام وی ام اگه میخوای تحقیق کنی نگو خوبه یا بده؟ هر ماشینی خوبیایی داره و در مقابل ...

دندونت روکشیدی؟؟ من چند وقته می‌خوام برم ولی میترسم