2777
2789
عنوان

حرف زشتیه ولی مامانم خیلی تنبله ☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 150 پست
عین مامان من بیخیال همینه ماریس نمیشه کرد باور می‌کنی من زایمان کردم خودم از قبل کلی تدارک دیدم باز ...

وااای دقیقا میفهمم چی میگی. یعنی ببین منم قبل زایمان یه دور خونه تکونی کردم و یخچال و کمد ها رو پر کردم و مرتب چیدم و لیبل چسبوندم روی همه چی. که اومد کمکم کنه راحت باشه و ولی همونم بلد نبود. هی می‌گفت این کجاست اون کجاست. ساعت شش نهار میداد . بچمم زردی داشت باید ترنجبین می‌خوردم خوردم، یه لیوان واسم آورد توی پر از برگ و خاک و گل. یعنی حتی زحمت نکشید از صافی رد کنه. بهشم گفتم گفت بخور گیاهه. خودم با بخیه هام پاشدم صاف کردم

فر گیس یعنی گیس فر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم همینجوریه ولی خالم خیلی میاد کمکم میکنه 

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
برای خیلیا ذاتیه قابل تغییر هم نیست کلا انرژی شون پایینه بی حالن دستشون به کار نمیره 

کاش یا من مثل مامانم بودم، یا اون مثل من بود.

اینجوری بیشتر همدیگه رو درک میکردیم.

من مثل پدرم و عمه هام هستم.

خواهرم مثل مادرمه، اونقدر مثل من اذیت نمیشه بابت رفتارای مامانم

فر گیس یعنی گیس فر  
خدا برات حفظش کنه.همین که مادر خوب و مهربونیه یعنی خدا بهت نعمت داده ‌‌.به این فکر کن خیلی ها یا ماد ...

ممنون. آره واقعا خداروشکر.

اولشم گفتم.

فر گیس یعنی گیس فر  
مامان من حتی مدرسمم نمیومد وقتی میومدم خونه هیچی نداشتیم خونمون هم کثیف بود، هنوز محدودم هم میکرد

ما هم کم پیش میومد که تا از مدرسه برسیم غذا آماده باشه.غیر از پنجشنبه جمعه ها که پدرم خونه بود 

فر گیس یعنی گیس فر  
وااای دقیقا میفهمم چی میگی. یعنی ببین منم قبل زایمان یه دور خونه تکونی کردم و یخچال و کمد ها رو پر ک ...

اتفاقا مادر های زرنگ بچه هاشون تنبل و بی دست و‌پا بار میان. چون مادر خودش همه کارا میکرده اینا هیچ کاری نمیکردن. دقیقا مثل خودم😐

در غیر این صورت خودتم تو خونه کار کردی و عادت داری برا زندگی خودت سختت نیست بعد ۲۰سال تازه جارو دستت بگیری

من دقیقاً 👌👌👌 آره واقعا. ولی این حس منفی ولم نمیکنه. اگه مامانم یکم سرحال تر و با نشاط تر بود( ...

خب ببخشید بنده خدا سر حال نیست مگه کسی دوست داره افسرده باشه ؟عجب دختری هستی اون مدلش اینجوریه کارگرتون نیست که اون اینجوری خوشه والا مادر ما کار هم کنه ما نمیزاریم

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
افسردگی نداره؟اخه مادرشوهر منم اینجوری بود هیش کاری نمیکرد و دائم میخوابید،قرص اعصاب مصرف میکرد

یه حدی مطمئنم داره شک ندارم. گاهی عود میکنه

فر گیس یعنی گیس فر  

اون حتما کم خونی داره ی چکاپ بفرستین 

شایدم افسردگی گرفته بهش پیشنهاد بدین صبحا پاشه بره پیاده روی تو پارک دوسه نفر میبینه روحیه ش عوض میشه 

واسش لباسای رنگ شاد بگیرین زیاد بهش سر بزنین

مامان دوتا دخمل ناز 😍
بنده خدا شاید توانش کمه. اگه بلغم مزاجه بی‌حالی براش عادیه. مادر بد مادریه که محبت نداره و فقط دنبال ...

بلغمی هست آره فکرکنم.

چی بگم.

هرکی از یه چیزی میناله

فر گیس یعنی گیس فر