2777
2789
عنوان

حرف زشتیه ولی مامانم خیلی تنبله ☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 150 پست

مادر شوهرم با اینکه سنش خییلی بیشتره ، خیلی سرزنده تره.

خب آدم سرزندگی رو چجوری حس کنه ؟

با کار کردن ، درس خوندن ، اهل گردش بودن، اهل کارهای هنری بودن ، . . .

مامانم اهل هیییچ کدوم نیست.

مادر شوهرم در حد توان خودش کار می‌کنه خدایی.

خونه شون از خونه مامان من نامرتب تره ولی حس زندگی توش بیشتره، 

غذاهای ساده تره مثلا آش و اشکنه و این چیزا ، ولی همیشه خودش میپزه و همیشه سروقت، و همیشه خوشمزه و براش وقت میذاره.

فر گیس یعنی گیس فر  
من هم وقتی خودم مامان شدم تازه اشکالات مامانم برام پررنگ شد. تو هر مساله ای یادم میفته با ما چطور ب ...

ولی من فکر میکنم اون نسل خیلی کاری تر بودن توانشون بیشتر بوده. یعنی کارای ک مامانم و خاله هام تو ی روز عادی انجام میدن من انجام بدم بیهوش میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خداروشکر کن میگ بیایید پیشم بقول خودتون فقط تنبله.

مامان من رو نمیده ک بریم خونه اش اگ هم کاری واسمون بکنه ده سال یبار همجا میره میگ منت میذاره سرمون

من ۴۸ساعت با شهرمون فاصله دارم تو شهر خودمونم خونه دارم دوسال بود نرفته بودم تابستون رفتم کرونا گرفتم مامانم بعد ده سال دوبار غذا فرستاد چون کرونا داشتم همجا میره میگ منت میذاره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان من وقتی نوجوون بودم اصلا به خونه زندگیش نمی رسید همیشه خونه نامرتب و کثیف بود و من عذاب می کشیدم نزذیک خونه خالم بودیم و اونا همیشه خونه ی ما بودن خلاصه یادم که میاد خیلی حرصم می گیره ولی الان فهمیدم دلخوشی نداشته الان خیلی زرنگه و همه کارا رو می کنه ،قدیما بابای بی عرضم باعثش بود که شرش کم شد

ولی من فکر میکنم اون نسل خیلی کاری تر بودن توانشون بیشتر بوده. یعنی کارای ک مامانم و خاله هام تو ی ر ...

از نظر توان جسمی منظورم نیست. اون که مسلمه. امکانات کم بوده و حجم کار زیاد‌

کلا از نظر رفتار و طرز فکر منظورم بود

مادرمنم اونجوری البته برامن من ۱۹ سالمه تو ی شهردیگه زندگی میکنم با بچه کوچیک چن ماه ی بار میان چن ر ...

باز خوبه خونه خودش کار می‌کنه. من همش از مامانم انرژی منفی میگیرم.‌ برعکس از آدمهای تمیز و فعال و کدبانو حس زندگی میگیرم.

فر گیس یعنی گیس فر  
مامان ک هیچ کاری نمیکنه، وقتی میرم خونشون باید خودم غذا درست کنم، خونه ها رو جارو کنم ظرفا رو بشورم، ...

جدی ؟؟مثل منی. ناراحت نمیشی؟ تاحالا بهش نگفتی ؟

فر گیس یعنی گیس فر  

حالا مامانم کارا خونه خودش میکنه. سریع میره واسه خونه خواهرم هم شام میپزه جارو میکنه ظرف و تمیز کاری . چون خواهرم فقط دانشگاه میره راحت باشه درس بخونه.البته این کارم اصلا درست نیست

من هم وقتی خودم مامان شدم تازه اشکالات مامانم برام پررنگ شد. تو هر مساله ای یادم میفته با ما چطور ب ...

من دقیقاً 👌👌👌 آره واقعا.

ولی این حس منفی ولم نمیکنه.

اگه مامانم یکم سرحال تر و با نشاط تر بود( که خب یه مادر وقتی کار کنه و آشپزی کنه و کار هنری کنه یا پیک نیک بچینه یا مطالعه کنه، کیک بپزه بهش میگن سرحال و با نشاط,  کارهایی که مامان من هیییچکدوم رو انجام نمی‌ده) خیلی بیشتر دوسش داشتم

فر گیس یعنی گیس فر  
جدی ؟؟مثل منی. ناراحت نمیشی؟ تاحالا بهش نگفتی ؟

مامانم افسردگی داره فک کن نصف بیشتر سال مریضه ولی خب همون مواقعی ک حالش خوبم هست بازم هیچکار نمیکنه فقط دراز کشیدس، نهایتش هفته ای یبار غذا درست کنه.

ناراحت ک میشم با وجود اینکه همه کاراشو میکنم بازم همیشه خدا ازم طلبکاره ک همش منو با بقیه مقایسه میکنه، همش میگه بچه هام منو دوست ندارن، دیگه واقعا نمیدونم منظورش از دوست داشتن چیه.