2777
2789

مادرم اصلا دوس نداره ما خونش بمونیم و از طرفی نامزد هستیم و هر پنج شنبه جمعه اومدیم خونه بابامم خون به جیگرم کرد و ابرو ریزی کرد، ساعت ۱۲بیدار میشه میگه به من ربطی نداره و ناهار نمیخورم شما ی چیزی بخورید و ابرو حیثیت برام نمیزاره، من شوهرم بیذارمیشیم داریم صبحونه میخوریم با اخم و تخم نگاه میکنه ،به خدا قسم یکبار نشد ما اینجا باشیم و روی خوش نشون بده ، شوهرم بنده خدا دیابت داره و روم منت میزاره نمیتونم همش براش مرغ بزارم که فلانه بهمانه و کلی منت، خب میتونه درست و حسابی تر بگه که دستم نیست نه اینکه اینجوری مثل سربار ها باهام حرف بزنه ،اون موقع مجرد هم بودم دم به دیقه منو‌از خونه مینداخت بیرون و نمیزاشت روی سفره بشینم ،خدا می‌دونه تو دلم چقذر خون ب جگر شدم، حالا داداشم دوس دختر داشت،مامانم داشت خودشو برای دختره میکشت و هربار قربون صذقش می‌رفت واخر دختره گذاشت تو کاسش و گفت احتیاج به کمکت ندارم و داداشمم ول کرد ،اما شوهر من که این همه احترام میزارخ ی ذره عزیز نیست

خب خودت برای شوهرت غدا درست کن

🙂🙂 تا ۱۲ نخواب

یه سری عروسا یا دخترا خونه رو با کارونسرا اشتباه گرفتن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی نبود که دمار از روزگارم در نیاره ، انقدر باهام سنگدل هست خودمم نمیدونم چرا، حتی زن دوست بابامم میگفت مادرت شما زو خیلی اذیت میکرد بچه بودید و من همش ب بچم‌میگفتم باید مادرت اینجوری بود که قدرم بدونی ،اتیشم میزنه هربار ۲روز میخایم اینجا باشیم ،خیر سرم باید بیشتر خونه خودم بمونم ،کاری میکنه که زودتر برم خونه مادرشوهرم نمونم اینجا ، اوائل نامزذیم اصلا نمیگفت بیا خونه و میگفت همونجا باش ،اژ دستم بلا افتاذه بود حتما ،منی که سن کمی داشتم 

خب خودت برای شوهرت غدا درست کن🙂🙂 تا ۱۲ نخوابیه سری عروسا یا دخترا خونه رو با کارونسرا اشتباه گرفتن

من مشکلی ندارم که ،همیشه دارم اینجا میشورم و میسابم و تا میخام غذا درست کنم نمیزاره چون متوجه منظورم نشدی ، میگم مادرم کلا نمیخاد ما اینجا بیایم!

میفهمم چی میگی

بعضی مادرها اینجورین خدا به راه راست هدایت کنه

در مقایسه با بعضی مادرزنها میزاری چجوری رفتار می‌کنند با داماد حسودیت میشه 

سعی کنید زودتر عروسی بگیرید تا بیشتر خرابکاری نکرده مادرت و شوهرت دلسرد نکرده

من مشکلی ندارم که ،همیشه دارم اینجا میشورم و میسابم و تا میخام غذا درست کنم نمیزاره چون متوجه منظورم ...

پس نرید اونجا خب 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اووو جدی راحتی اونجا؟زودتر برید سر خونه زندگی خودتون اینجوری بهتره

همه چی جمع و جور کردیم منتظر عروسی هستیم، بخدا راحت میشم ،خیلی مادرم نامرده چون هیچوقت چ گوشت باشه ن ساده ترین چیز بااخم و تخم میزاره

نه اتفاقا پدرم خیلی انسان خوبیع ،مادرم خیلی ازار روحی میده ب من

خب عزیزم نیازی نیست همسرت شب بخوابه خونه شما 

چند ساعت بعد ناهار بیاد یا بعد شام ک شمام اذیت نشی 

نهایت یکی دو شب تو هفته شما برو خونه اونا 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)