2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا چرا ما چه گناهی کردیم من یه شماره دارم میدونم زنه ولی چطور صاحب شماره رو پیدا کنم یه هفتس شد ...

خدا خودش به داد دلت برسه .باورت میشه کلا همش تو ذهنمه یادش ک میفتم معدم سوز میده از درد عصبی میشم .خدا لعنت کنه هرچی آدم خیانتکاره دروغ گو و بد ذات

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

نگو این حرفو جون من،،، تعریف کن ببینم چی شده

بخاطر دوتا بچه ام دارم با یه مریض روانی زندگی میکنم که همش بهم توهین میکنه تو خونه زندونیم کرده از همه بدتر یه زن دیگه داره که هیچ کی ازش خبر نداره فقط خودم میدونم ولی بهش نگفتم😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
چقدر صبوری تو،،،،، از کجا فهمیدی زن دیگه داره

خیلی طولانیه ...

نخواه تعریف کنم یادآوریش عذابمو بیششتر میکنه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
خدا خودش به داد دلت برسه .باورت میشه کلا همش تو ذهنمه یادش ک میفتم معدم سوز میده از درد عصبی میشم .خ ...

4 سال پیش خیانتش رو شد 5 سال با کسی بود با هزار مکافات بخشیدمش و تعهد و غلط کردن و توبه همه چی خوب بود تا الان یه هفتس شک کردم شماره دارم از یه زن ولی نمیدونم چطور پیدا کنم که کی هس

من از شوک کمرد درد شدم و افتادم به خونریزی 

لرز دارم بهش گفته بودم بار دوم خیانت بخشش نداره هرگز 

دوسم داره نمیخاد از دستم بده ولی این کیه که پاک میکنه

الانم با گریه دارم تایپ میکنم

خب این عشق که سرانجام شاید نداشته باشه و ممکنه حسرت شه وقتی حتی حرفی زده نشده گلم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
4 سال پیش خیانتش رو شد 5 سال با کسی بود با هزار مکافات بخشیدمش و تعهد و غلط کردن و توبه همه چی خوب ب ...

عزیزم فقط از خدا میخام ارومت کنه خییبلی سخته آدم روانش بهم میریزه هیچ کاری نمیتونی انجام بدی همش ذهنت درگیر اینه مگه من چی کم داشتم چرا اینجوری کرده مگه بهش کم محبت کردم .همش حال آدم خرابه ...ولی بازم خدا هست بهشتوکل کن ازش بخواه شرایطتتو درست کنه 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی