2777
2789
حالا که من ادامه دادم کجای دنیا رو گرفتم همین دیشب بخاطرش کلی کتک خوردم کل صورتم زخم و زیلی شده فرد ...

بخدا جاریمو میبینم با خودم مقایسه میکنم دیوونه میشم آخه دستش به جیب خودشه 

برادرشوهرمم خیلی عاقله به خدا خودش نیروهواییه چابهار وخانومش شهر خودمون زندگی میکنه چون کارمند اینجاست اییییی راحتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام گوشت تنم داره میریزه شکم به خیانتش فقط اشتباه باشه خدا

درکت میکنم با تموم وجودم .امیدوارم ک شکت درست نباشه .ولی مال من متاسفانه درست بود و با تموم وجود شکستم 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

از طرز نگاهش که چشمشو از روی من برنمیداره،،،،،، تو از کجا فهمیدی؟ 

منم همینطور البته منو میبینه یا با موهاش بازی میکنه یا نگا میکنه خواستگار قبلیم بود هردو مجردیم یکی از فامیلاشون بهم زد خواستگاری رو یا مثلا من نگاش میکنم به جلوش نگا میکنه ومیخنده

درکت میکنم با تموم وجودم .امیدوارم ک شکت درست نباشه .ولی مال من متاسفانه درست بود و با تموم وجود شکس ...

خدایا چرا ما چه گناهی کردیم

من یه شماره دارم میدونم زنه ولی چطور صاحب شماره رو پیدا کنم

یه هفتس شدم مرده متحرک هیچ جوره نمیتونم حالمو توصیف کنم