2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوام شد🥺

1583 بازدید | 42 پست

دیروز اینقد از دست کارای خانوادش ناراحت بودم و گریم گرفته بود تو گروه خانمانه م گفتم حالم بده از دست خانواده شوهرم و اینکه چندماهه اینجام نذاشتن یه آب خوش از گلوم بره پایین و اینکه شوهرم خودش خوبه ولی خانوادش پرش میکنن

خلاصه شوهرمم دید این چتاروووو بهش گفتم شاید من یچیز خصوصی داشته باشم نخوام تو ببینی، از اون چتام ناراحت نشده بودا ولی مسئله رو که خصوصی کردم قاطی کرد دیگه قهر کردیم چندساعت

انقد گریه کردم تا اومد پیشم بغلم کرد ولی باز دوباره شروع به بحث کردیم اونم بدتر و شدید تر🤦🏻‍♀️

گفتم خسته شدم دیگه حوصلم نمیکشه اونم میخواست بگه اگه خسته شدی... گفتم چی میگی مگه من از تو خسته شدم! من با تو هیچ مشکلی ندارم ما نه باهم بحث داریم نه دعوا نه هیچی خیلیم همو دوست داریم و عاشق همیم من هیچوقت از تو و زندگی با تو خسته نمیشم هرجوریم که باشه، من فقط از دست کارا و حرفای خانوادت خسته شدم دیگه تحمل ندارم

بعدم بغل و آشتی🙂❤️

بخدا ما هیچ بحثی نداریم که بخوایم سرش دعوا کنیم تا الان هرچی بوده بخاطر خانوادش بوده گفتم خوبه الان سر خانوادت باهم جنگ و دعوا میکنیم؟ اصلا دلیلش چیه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر مهم همسرته ک مشکلی باهم ندارین میدونم سخته ولی سعی کن زیاد فکرتو درگیرشون نکنی  عزیزم زندگی خودتون خیلی با ارزش تره نباید سر ادم های بی ارزش ارامش زندگیتو بهم بزنی باور کن هر مرد دیگه ای بود همچین اتفاقی میوفتاد خیلی عصبی میشد و درک نمیکرد خداروشکر ک همسرت درکت کرده دیگه 

اینبار گذشت الحمدلله.ولی برای ناراحتی هات همسرت رو درگیر خانواده اش نکن. واکنش همسرت یعنی اینکه دوست نداره از خانواده اش بد بشنوه...

خودت برای مشکلاتت قدم بردار و سیاست به خرج بده.نهایت از همسرت بخواه خونه خانواده اش بیشتر حمایتت کنه.

خدایا شکرت...
وقتی اصلا حرف و حدیث دیگران برات مهم نباشه انقددددد حالت خوب میشه که نگو

اینکه هرروز نزدیک و درگیرشون باشی یچیز دیگست نمیدونم چی بگم

از حرف زدن درموردشونم خسته شدم

تنها دغدغه زندگیم اینا شدن😂

برخورد با خانواده شوهر سیاست وارامش میخواد

عزیزم چجور؟ وقتی میرم خونش هم میپزم هم میشورم اونوقت اگه یبار برم و دوتا ظرف بمونه جنگ و دعوا سرش راه میندازن

کلا چندتا تیکه ظرفش مونده بود جلوی شوهرم میگه از ساعت ۲ تا ۹ شب داشته ظرف میشسته و همه ظرفا واسه اون مونده

خداروشکر مهم همسرته ک مشکلی باهم ندارین میدونم سخته ولی سعی کن زیاد فکرتو درگیرشون نکنی  عزیزم ...

مرسی عزیزم، حتی بخاطرم با خانوادش یبار دعوا و قهر بدی هم کرده همیشه پشتم بوده خودشم میگفت بخدا هیچ پسری بخاطر زنش با خانوادش دعوا نمیکنه

ولی بازم خانوادش و حرفاشون تاثیرشونو میذارن

وقتی مادرش جلوش میگه همه ظرفا موند واسه من و میگه تا ساعت ۹ شب بخاطر دوتا ظرف سرپا بوده اونم فک میکنه مادرش چقد زحمت کشیده و من کمکش نکردم بعضی حرفا بد آدمو تحریک میکنن

در ضمن یه نصیحت....هیچوقت مشکلاتت رو به کسی نگو!دیگه چه برسه در گروهی آشنا هم مکتوب کردی! 

اینقد دلمو پر  میکنن و  غصم میگیره نیاز به تخلیه روانی پیدا میکنم اگه صحبت نکنم دق میکنم

هیچوقت تو زندگیم اندازه الان عصبی نبودم و فشار روم نبوده

اونم سر چی سر خانواده شوهر