2777
2789

اقادارم میمیرم پریروز عمل کردم اسلیپ گذاشته یه طرف بینیم انحراف داشته بااون طرف انحراف قطره میریزم کیپ کیپه اون طرف بهتره خیلی کمم خون ابه میاد چشمام باد باد کبوووود خوب میشم  طبیعیه یعنی؟؟؟؟ خدایا چه غلطی بود من کردممممممممم اما فرمش قرینه قشنگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همه اینا طبیعیه خوب میشی 

کیپه هم طبیعیه یه طرفش یه میل اسلیپ اون که کیپه پایین تره خیلیییی سخته کلافگییییشششششش خیک باددددم وحشتنااااک روز اول عالی بودم رو،  دوم باد روز سومممم شدییید

طبیعیه خوب میشی اناناس هم بخور اب هویج هم بخور

مامانم اناناس میکسکرده هویج کرفش معجون طوپ مدااام مژخورم بجااب هم اب هویج میخورم اناهیل میخورم امپول ورم زدم نمیدونم چه مرگمه

طبیعیه ممکنه خونریزی یک سمتت بیشتر باشه یا سرما زده یکم ورم کرده از داخل ک کیپ شده  من تا ۷ رو ...

یه طرف که قطره نمک شطتشو میریزم نمیره پاژین اون طرفم که انحراف نداشته میره خیلی ترطیدم گفتم نکنه زمونه پسخیالم راحت باشه مرسی گلم

کیپه هم طبیعیه یه طرفش یه میل اسلیپ اون که کیپه پایین تره خیلیییی سخته کلافگییییشششششش خیک باددددم و ...

آره دیگه عزیزم بینی عمل کردیااا 

من خواهرشوهرم عمل کرده بود همینجوری بود اولش بادش کم بود یهو زیاد شد بعد دوباره کم شد الان یه بینی داره ک نگو خیلیییی خوب شده 

اره عزیزم طبیعیه ورمش نگران نباش خوووووشگل میشی میارزه

بخدا که به غلط کردن افتادم بااینکه فرمش باورم هم عالیه امادارم میمیییرم دلم میخواد برم سرخونه زندگیم پدرم درومده از پنج شنبه