2777
2789
چ بدونم میگه چیزی که زمان پیامبر نبوده الانم نباید باشه. دلم پره . بیخیال 

کی میگه زمان پیغمبر نبوده. بگو همون زمان پیغمبر، این رسم تو ایرانیان باستان بوده. مگه الان هر رسمی که ما داریم،  عربستان هم داره؟ خوب اون موقع هم این رسم و ما داشتیم اونا نداشتن ولی زمانش یکی بوده.🤣🤣🤣

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری درستش کنم. انقد حال منم خراب میکنه با حرفا و رفتاراش

پدر منم اونجوره اهل اونجور چیزا نیست .روحیه اش افسرده ست.  موند دیگه خودم بزرگ شدم خودم میرفتم خرید ی گوشه خونه درست میکردم . با پول خودم میخریدم هزار تومن اینا اونوقتا. از اون چرخی ها هستند حالت نمادین روشون هفت سین دارن ازاونا بخر .  ک بعد بتونی جا بندازی بیشترش کنی . مثلا امسال گندم و سکه بزار.

سال بعد عادی سازی کن. بهش بگو این چیزا خرافات نیستن این چیزا انرژی مثبت اند ک موقع تحویل سال به ادم نیرو و انرژی خوبی میدن . 

ادم چشمش ب سبزه میافته روحیه اش عوض میشه  یه سلامتیه سیب اینچیزا فقط روحی اند و نمادین پس خرافات نیستن

قبول نداره نه نوروز داریم نه یلدا نه سیزده نه هیچ جشنی جز قربان و رمضان 

خوب اونا اعیاد مذهبی آن. اینا اعیاد فرهنگی. تناقضی با هم ندارن. باید اطلاعاتت رو بالا ببری و با همسرت منطقی صحبت کنی. اینجوری که افسردگی می گیرید. منم خودم عاشق ماه رمضون. ولی به خدا عاشق نوروز و یلدا هم هستم. اصلا همه چیزش قشنگه. بگو مگه تو دین ما به صله رحم اشاره نشده. خوب ایرانیان باستان قبل از اسلام این سنت نیک رو تو نوروز داشتن پیاده می‌کرد. چه ربطی داره آخه خدایا. 

بگو این طرز فکرا گناهش بیشتر از ثوابش چون بقیه رو هم دین گریز و دین ستیز می کنه.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
میدونم خیلی باهاش حرف زدم ولی کو گوش شنوا

خدا بهت کمک کنه و به ایشون هم اندکی تفکر عنایت کنه.