ماجرارو تعریف میکنم بیگن حق با منه یا با شوهرم که فردا بهش نشون بدم چون خیلی حق به جانبه
شوهرم خیلی منو گاز میگیره به حدی که گاهی چنان درد میگیره که به خودم میپیچم و اونم میخنده و به شوخی میگیره و میگه ضعف میرم حتی بچمم یاد گرفته اینکارو تا حالا بهش گفتم عزیزم نکن درد داره گوش نمیده ولی خداییش یه دفعه هم باهاش قهر نکردم واسه این کار حالا امشب دیدم داره میخنده و تو فکره یهو اومدم گفتم تو چه فکری که میخندی بگو منم بخندم اونم جواب نمیداد و هنوز میخندید منم گفتم عهه حالا که نمیگی و یه نیشگون از بازوش گرفتم یهو چنان عصبی شد که جلو بچه محکم زد روی ران پام به حدی که میسوخت از درد منم عصبی شدم گفتم دیگه حق نداری منو گاز بگیری هرچی چیزی نمیگم اونم گفت دیگه دستم بهت نمیزنم و بعدش رفت تو سالن خوابید و قهر کرد خواهشا بگین واقعا اشتباه از کدوممون سنمونم کم نیست که بگین بچه بازیه نظراتتون بگین نشونش بدم حتی اگر اشتباه ازمنه
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
نامزد منم خیلی گازم میگیره طوری که اشکم درمیاد تنم از نیشگوناش کبوده فکرمیکنه لوس میکنم خودمو ولی واقعا ازدرد سرش داد میزنم و ناراح میشم. ولی. چن بارکه من باهاش شوخی مثلا نیشگونش کردم دردش گرفت و واکنش نشون داد مثل همسرشما
حق با شماست همگازگرفتن هم نیشگون گرفتن شوخی مزخرفیه
آره شوخیه مضخرفه منم خوشم نمیاد ولی کسی که حرف حساب حالیش نیست و خودش بدتر میکنه پس باید جنبه داشته باشه واسه خودش مگه من از سنگم که با گاز دردم نگیره و بخندم به شوخیاش ولی اون بدش بیاد
حق باتوئه کاملا ازار جسمی بهت میده ، مگه شوهرت سادیسم داره بهش بگو سادیسم داری مگه اونایی که سادیسم داره از شکنجه جسمی دیگری حالا کم یا زیاد لذتومیبرن، این ینوع ازار جسمی حساب میشه چون از حد تحمل تو خارج شده ،در ضمن اگه بده برای همه بده اگه خوبه برای همه خوبه ،اگه اینکار بده نباید انجام بده اگه خوبه خودش نباید نازو گوز کنه، محلش نذار خیلی لوسش کردی، مردو که لوس نمیکنن انقدر اونم فکر میکنه کی هست
نامزد منم خیلی گازم میگیره طوری که اشکم درمیاد تنم از نیشگوناش کبوده فکرمیکنه لوس میکنم خودمو ولی وا ...
یعنی چی من هشت ساله ازدواج کردم از همون اول اینکارو میکرد تا حالا چند باری هم دعوامون شده ولی بازم تکرار میکنه حالا من که نیشگون گرفتم قهر کرده و میگه دیگه دست هم بهت نمیزنم واقعااااا خیلی بی انصافه
متاسفانه مردا همینجورین،همسرم منم زیاد گاز میگیره هم منو هم دخترمو😆😆،ولی امان از یک ضربه کوچیک به خودش،یعنی یک کولی بازی درمیاره،
حقشونه
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
چرا یهو قاطی کرد تو چطور تا الان تحمل میکردی گاز گرفتناشو حالا اروم باشه که اوکیه ولی اینقدر وحشتن ...
نمیدونم یهو وحشی شد و محکم زد روی پام که بچم گفت بابا چرا مامانو زدی 😒 نخیرر ایشون انتظار داره من منت بکشم رفت تو سالن خوابید که من برم منت کشی خودش نمیبینه من چقدر صبورم ولی واسه خودش وحشی میشه
من فقط خواهش میکنم با اون بچه اینکارو نکنید میدونید سادیسم از همین چیزای ساده ایجاد میشه؟ اینکه بچ ...
شوهرم میگه آنقدر نرمی دوست دارم گازت بگیرم و از این چرت و پرتا
خودش خیلی حساسه روی تربیت بچه ولی واقعا نمیفهمه یه چیزایی و یه کاراییش اشتباهه همیشه دست پیش میگیره