2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
نه اونم داشت نگاه می‌کرد میدونست دارم سر به سرش میزارم منم حساسم ولی خوب جنبه بالایی دارم بعدشم اگر ...

🤣🤣🤣همینو فیلم بگیر شیر کن به تمام فامیلا 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
🤣🤣🤣همینو فیلم بگیر شیر کن به تمام فامیلا 

😂😂 اصلا از فامیلاشون خوشش نمیاد

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم تو تاپیکات دیدم خارج رحمی شدی ولی لولتو از دست ندادی منم همینطور شدم و الان بعد از ۳سال تصمیم ب اقدام گرفتم اما میترسم دوبتره بره داخل لوله ای ک epشدم گیر کنه. بعدش تونستی باردار شی؟ چیکار کردی تکرار نشد. ممنونم

سلام عزیزم تو تاپیکات دیدم خارج رحمی شدی ولی لولتو از دست ندادی منم همینطور شدم و الان بعد از ۳سال ت ...

سلام عزیزم من یک لوله دارم راستش چند ماه بعد از عملم فکر میکردم لولمو از دست ندادم در صورتی که دکترم به اطرفیانم گفته بود بهم نگن لولمو از دست دادم الانم با یک لوله یه گل پسر دارم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
ای جانم.. خداروسکر عزیزم..  ندونستید دلیل خارج رحمیتون چی بود؟

نه گفتن معلوم نیست