2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست

به نظر من 

ایشون باید کمی جنبه به خرج میداد 

اینهمه گازت گرفته تو یبار ویشگون گرفتی چیشده مگه 😂

ولی شما هم نباید بخاطر گاز گرفتن قهر کنی 

فقط باید بهش بفهمونی که از این کارش خوشت نمیاد 

نامزد منم خیلی خیلی بوسم میکرد منم دیگه کلافه شده بودم 

میرف میومد پیش مامانم، مامانش ، باباش بوسم میکرد بعضی وقتا حتی جلو خانواده میومد لبامو بوس میکرد منم واقعا خجالت میکشیدم تا اینکه یه روز به خودش گفتم که من واقعا از این کارت ناراحتو خجالت زدع میشم 

یعنی چی من هشت ساله ازدواج کردم از همون اول اینکارو می‌کرد تا حالا چند باری هم دعوامون شده ولی بازم ...

اره منم همین مشکل و دارم ازته دل نیشگون میگیره میخنده اشکم درمیاد تمام تنم کبوده مرض داره خیلی بعد جیغ بزنم از درد میگه ساکت بی جنبه!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه همسرت تو شوخی گاز میگیره باید ظرفیت شوخی شماروهم داشته باشه

دقیقا منم همینو میگم آخه یعنی چی من باید تحمل کنم ولی ایشون بهش برمیخوره خداشاهده منم خیلییی دردم میاد واسه گاز

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
حق باتوئه کاملا ازار جسمی بهت میده ، مگه شوهرت سادیسم داره بهش بگو سادیسم داری مگه اونایی که سادیسم ...

واقعا موندم من خیلی کم صبرم و طاغت قهر ندارم خودشم میدونه و همش داره سو استفاده میکنه و قهر میکنه که من برم منت کشی

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
متاسفانه مردا همینجورین،همسرم منم زیاد گاز میگیره هم منو هم دخترمو😆😆،ولی امان از یک ضربه کوچیک به ...

همه مردا اینجوری نیستن بی شخصیتهای چیپ اینطورن مگه شما همه مردارو دیدی ،مردای اطراف هیچکدوم اینکارو نمیکنن، مردایی که چیپ و ترکیده هستن اینکارا میکنن حتما تو طویله ی داهات بزرگ‌شدن کنار اخورحیوانات وحشی که گاز میگیرن ،تو جمعهای ادمای باشخصیت برن کسی تحویلشون نمیگیره اصلا و چندششون میشه 

متاسفانه مردا همینجورین،همسرم منم زیاد گاز میگیره هم منو هم دخترمو😆😆،ولی امان از یک ضربه کوچیک به ...

کولی بازی اشکال نداره با خنده و شوخی رد میشه ولی این چنان عصبی شد من یهو هنگ کردم این کارو تاحالا چند بار تکرار کرده 

افرین کامنت منو بخون باهم در یک زمان  نظر دادیم

واقعا کاش پدر مادرا بفهمن رفتار اشتباه پدرمادراشون چه تاثیر بدی تو رفتاراشون گذاشته و همونکارو با بچه هاشون نکنن

دلم خون میشه برای اینجور بچه ها برای آیندشون 

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
به نظر من  ایشون باید کمی جنبه به خرج میداد  اینهمه گازت گرفته تو یبار ویشگون گرفتی چیشد ...

عزیزم من تاحالا واسه گاز باهاش قهرم نکردم چند بار گفتم نکن دردم میاد بچه هم یاد گرفته ولی خوشش میاد بازم تکرار میکنه چرا خودش جنبه نداره 

همه مردا اینجوری نیستن بی شخصیتهای چیپ اینطورن مگه شما همه مردارو دیدی ،مردای اطراف هیچکدوم ای ...

واااا چرا داری توهین میکنی،آفرین به ادبت،وقتی همسر من سر کیفه دوست داره شوخی بکنه و من اصلا ناراحت نمیشم،اینم به خودم مربوطه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
واقعا موندم من خیلی کم صبرم و طاغت قهر ندارم خودشم میدونه و همش داره سو استفاده میکنه و قهر میکنه که ...

نرو زن گرفتی یا شوهر کردی ؟برای چی انقدر لوسش میکنی، ننه باباش انقدر لوسش نمیکردن تو مجردی، یکم برای خودت ارزش قائل باش، انسانی با حقوق کاملابرابر ،  بعد طرف شوهرش باشخصتیه میگین رفته طلسم پای شترمرغ گرفته نه اون خانم برای خودش احترام قائله به اوون مرد هم یاد داده احترام بزاره 

اره منم همین مشکل و دارم ازته دل نیشگون میگیره میخنده اشکم درمیاد تمام تنم کبوده مرض داره خیلی بعد ج ...

یکبار چنان گازی از رانم گرفت که نشستم کلی از درد گریه کردم بعد یه مدت نکرد و دلش سوخت ولی دوباره انجام داد همشم میگه آخه نرمی و مثل پنبه ای و فلان ولی خودشو حق ندارم دست بزنم😡

عزیزم من تاحالا واسه گاز باهاش قهرم نکردم چند بار گفتم نکن دردم میاد بچه هم یاد گرفته ولی خوشش میاد ...

بلع کار درستی انجام دادی که قهر نکردی 

فقط باید ایشون جنبه داشته باشن 

و درک کنن کاری رو که با شما کردن چه دردی داشته 

و چه تحملی میخواد

شوهرم میگه آنقدر نرمی دوست دارم گازت بگیرم و از این چرت و پرتا  خودش خیلی حساسه روی تربیت بچه ...

سادیسمی بودن حتما شکنجه دادن یا کتک زدن نیست

و چیزیم نیست ک هرادمی متوجه شه 

شوهر شمام بیماره.خودش متوجه نیست ک سادیسم داره 

توی ناخودآگاه ذهنش از درد کشیدن شما لذت می‌بره و این بنظرش کاملا عادیه 

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
واقعا کاش پدر مادرا بفهمن رفتار اشتباه پدرمادراشون چه تاثیر بدی تو رفتاراشون گذاشته و همونکارو با بچ ...

دقیقا من واقعا تربیت بچم مهمه واسم اونم فکر کرده اینکار خیلی باحال و قشنگه بچم امشب گفت بابا چرا زدی روی پای مامان نمی‌فهمه کنترل کنه صدا و حرکاتش 

و پدرش از اونایی که خیلی با مامانش قهر میکنه به حدی که مامانش همش میره منت کشی حالا این آقا هم همینجور با من قهر میکنه و منو مجبور میکنه برم سراغش دقیقا جامون برعکسه 

دقیقا منم همینو میگم آخه یعنی چی من باید تحمل کنم ولی ایشون بهش برمیخوره خداشاهده منم خیلییی دردم می ...

چون شوهرت برای خودش ارزش قائله نمیخواد کسی اذیتش کنه ولی اذیت و برای شما جایز میدونه چون بی احترامی و جائز میدونه برای شما ولی برای خودش نه ،برخورد میکنه چون نمیخواد کسی اذیتش کنه برخورد جددی میکنه دفه بعدی طرف حساب کار دستش بیاد ولی شما میخندین لوس بازی در میارین میگه خب این خودش برای خودش ارزش قائل نیست ،ولی همون کارو بشما اجازه نمیده