2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
نرو زن گرفتی یا شوهر کردی ؟برای چی انقدر لوسش میکنی، ننه باباش انقدر لوسش نمیکردن تو مجردی، یکم برای ...

آخه چجوری باید چیکار کنم مثلا میگه حتی یک ماهم قهر باشی سمتت نمیام و واقعا تو مدت قهر کارایی میکنه که نقطه ضعفمه و آزارم میده 

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بلع کار درستی انجام دادی که قهر نکردی  فقط باید ایشون جنبه داشته باشن  و درک کنن کاری رو ...

حالا من چه کنم ایشون درک نمیکنه و مثل بچه ها الان قهر کرده و دست پیش گرفته

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سادیسمی بودن حتما شکنجه دادن یا کتک زدن نیست و چیزیم نیست ک هرادمی متوجه شه  شوهر شمام بیماره ...

نمیدونم خودمم به این موضوع فکر نکرده بودم

کولی بازی اشکال نداره با خنده و شوخی رد میشه ولی این چنان عصبی شد من یهو هنگ کردم این کارو تاحالا چن ...

اینکارو میکنه از حریمش محافظت کنه کاری که شما نمیکنی اینکارو میکنه حساب کا ر دستت بیاد چون‌میدونه این رفتار توهین به شخصیت طرفه دقیقا مردا میفهمن همچیو ولی خودشونو میزنن به نفهمی ،خواهشا زنی دیدی مردش بهش احتراپ میزاره نگید طلسم گرفته اون زن نذاشته کسی به حریمش توهین کنه 

واااا چرا داری توهین میکنی،آفرین به ادبت،وقتی همسر من سر کیفه دوست داره شوخی بکنه و من اصلا ناراحت ن ...

تو گفتی همه مردها اینطورن نخیر بیا  صدها مرد باشخصیت نشونت بدم که از اینکارا نمیکنن عارشون میشه با زن اینجوری رفتار کنن ،سادیسم دارن برن روی پدر مادر خودشون سادیسمشون ارضا کنن ، این افراد فقط این اخلاق بدو ندارن کلی رفتارهای بد دیگه ام دارن 

اینکارو میکنه از حریمش محافظت کنه کاری که شما نمیکنی اینکارو میکنه حساب کا ر دستت بیاد چون‌میدونه ای ...

نه منم هیچوقت این حرفو نمیزنم ولی شاید باورت نشه از بیرون هرکی مارو میبینه همه میگن خوش بحالت شوهرت عاشقته و خیلی احترام بهت میزاره و فلان ولی نمیدونن تو خونه با من چه میکنه حتی خیلی اشتباه کاری کرده که من گذشت کردم و پاش وایسادم تا درست بشه ولی انگار اصلا واسش مهم نیست البته این اشتباهات خیانت نیست ولی خوب اشتباه بودن

حالا من چه کنم ایشون درک نمیکنه و مثل بچه ها الان قهر کرده و دست پیش گرفته

😂نامزد من تا بحال باهام قهر نکرده 

حالا شما برو باهاش صحبت کن بعد جایی که ویشگون گرفتی رو بوس کن بعد باهاش با ملایمت صحبت کن 

تو گفتی همه مردها اینطورن نخیر بیا  صدها مرد باشخصیت نشونت بدم که از اینکارا نمیکنن عارشون میشه ...

ببین درسته من الان عصبیم ولی خداییش شوهر من مرد خوبیه و واقعا از محبت و هیچی کم نمیزاره و من واقعا واسه این رفتارش شاکیم بخصوص اتفاق امشب ولی خوب باید حق باشم چون کلا آدم خوبیه و خیلی دوستم داره و احترام می‌گذاره 

😂نامزد من تا بحال باهام قهر نکرده  حالا شما برو باهاش صحبت کن بعد جایی که ویشگون گرفتی رو بوس ...

عزیزم من هشت ساله ازدواج کردم شوهر منم تازگی یاد گرفته همش قهر کنه قبلا اینجور نبود تازه اگرم برم جلو به راحتی آشتی نمیکنه و ردم میکنه😏

تو گفتی همه مردها اینطورن نخیر بیا  صدها مرد باشخصیت نشونت بدم که از اینکارا نمیکنن عارشون میشه ...

خب عزیزم شما صدها مرد باشخصیت رو توی خونشون دیدی؟همسرم بنده هم فقط فقط توی خونه از این شوخی ها میکنه خدایش من ناراحت نمیشم،من ۱۲ ساله دارم باهاش زندگی میکنم مورد حادی ندیم ازش،خیلی هم با شخصیته ،احترام منو نگه میداره،پیش دیگران منو بالا میبره،هیچ کس گل بی عیب نیست،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
خب عزیزم شما صدها مرد باشخصیت رو توی خونشون دیدی؟همسرم بنده هم فقط فقط توی خونه از این شوخی ها میکنه ...

ببین شوهر منم دقیقا همینطوره حتی تو فامیل همه میگن آقایون و بدبخت کردی آنقدر که رفتارت با زنت خوبه همه خانوما با شوهرشون درگیر میشن ولی واقعا این موردش دیوونم کرده همشششش گاز میگیره حالا باشه من میگم بگیره ولی خوب خودشم جنبه داشته باشه منم باهاش از آنکارا بکنم

ببین شوهر منم دقیقا همینطوره حتی تو فامیل همه میگن آقایون و بدبخت کردی آنقدر که رفتارت با زنت خوبه ه ...

عزیزم مشگل بزرگی نیست،ولی در کل خیلی نازک نارنجین نمیدونم چرا،داداش خودمم به شوخی بدنی حساسه،

زیاد سخت نگیر به مرور کمتر میشه،میگم شاید روی یک کاری زوم بوده،پیغامی چیزی می‌داده اصلا آمادگیشو نداشته،چون منم بارها شده کسی ازم ویشگون گرفته چون امادگیشو نداشتم خیلی عصبی شدم،مثلا همسرم میخواد گاز بگیره حالت شوخی و تهاجمی میاد سمتم من آمادگی یک گاز رو دارم😅😅😅

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
عزیزم مشگل بزرگی نیست،ولی در کل خیلی نازک نارنجین نمیدونم چرا،داداش خودمم به شوخی بدنی حساسه، زیاد ...

نه اونم داشت نگاه می‌کرد میدونست دارم سر به سرش میزارم منم حساسم ولی خوب جنبه بالایی دارم بعدشم اگر میخواست خوب بشه میشد بعد از هشت سال زندگی فایده نداره