2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 171 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت باهاش سرسنگین باش و محبتت رو کم کن پرسید چرا باهاش حرف بزن دور از بچه ها تو محیط اروم

مدتهاس باهاش سر سنگینم  غرورمو له کرده بی آبرو 

فقط حلوی خانواده هامون نقش بازی میکنه که خیلی دوستم داره حالم ازش بهم میخوره بابام همیشه واسه داداشام اینو مثال میزنه که با زناتون مثل فلانی باشین مادرشوهرم میگه خدا شانس بده 

بسپار به بابات درست میشه ببین فقط بابات مستپنه فیتیله بیشعوری شوهرتو خاموش کنه 

دلم برای بابام میسوزه میدونم میشکنه یبار فیلم میدیم بابائه رفت دید شوهره دخترشو زده بابام اشکش دراومد گفت خداروشکر فلانی خونه مرد اگه همچین چیزیو ببینه عمرش نصف میشه همون جا 

دلم برای بابام میسوزه میدونم میشکنه یبار فیلم میدیم بابائه رفت دید شوهره دخترشو زده بابام اشکش دراوم ...

نمیدونم من اگر روزی دور از جون برام اتفاقی بیوفته به بابام میگم چون فامیلم هستن با شوهرم حسابی سرویسش میکنه 

نمیدونم من اگر روزی دور از جون برام اتفاقی بیوفته به بابام میگم چون فامیلم هستن با شوهرم حسابی سرویس ...

روم نمیشه اصلا انقدر خودشو خوب جلوه داده اگه طلاق هم بگیرن فردا روز میگن فلانی زن زندگی نبود آینده بچه هام تباه میشه 

همه شون همینن بار اول عذر خواهی میکنن حتی به گریه هم میفتن امابعدش دیگه روشون باز میشه تاسر حدمرگ کت ...

این بار اولش نیست هر بار هم گریه میکنه ولی چه فایده غرور خورد شده ی من دیگه مثل اول نمیشه

تو تاپیکم 

گفتید نظرم رو بگم

بیشتر تاپیک و نظرات و جزییات تاپیک هاتون رو خوندم! 

دو ساله جدا کردید و با هم نمیخوایید .

چندین بار مشاوره هم رفتید و جواب نگرفتید

روانپزشک و قرص و دارو هم تاثیری روی شوهرتون نداشته 

تعداد دفعات زیادی معذرت خواهی کرده و حتی دست رو قرآن گذاشته و درست نشده !

این که مشکل روانی داره هم که به صراحت واضح هستش! 

وقتی میاد خونه میترسید !

حق اظهار نظر و ناراحتی نداره! 

کتک می‌زنه و بعد بخاطر مشکل روانیش  معذرت خواهی هم می‌کنه ! 

به شدت ازش نفرت دارید و یجورایی گفتید که حالتون بد میشه 

و این مدت زمان کوتاهی ام نیست که در نظر بگیریم زمان درست میکنه چون زمان وقتی درست می‌کنه که تغییری ایجاد بشه 

و تغییر وقتی ایجاد میشه که اقدامی برای صورت بگیره که ظاهراً اقدامات صورت گرفته نتیجه نداده !

تو یک رابطه زمانی که احترامات به کل نابود شده باشه و هیچ حرکت و ارزشی باقی نمونه یه هیچ عنوان این رابطه درست نخواهد شد (احتمال درست شدنش حتی یک هزارم هم نیست )

نسبت به تمام چیزایی که خوندم و گفتید این رابطه به هیچ عنوان درست نمیشه !

فقط و فقط طلاق باید بگیرید !

اوه تهدید کرده که اگر طلاق بگیری بچه ها رو میبره و ...! 

نکته  : فرزندان طلاق وضعیتشون خیلی بهتره از فرزندان والدینی که هیچ عشقی ندارن و حالشون از هم بهم میخوره  دلایلش هم زیاده و واضح ! 

یعنی چیکار کنه اسی؟  هوم

قید بچه ها رو بزنه ؟ نمیتونه که ! 

تحمل کنه؟ نمیتونه ک! 

پس چیکار کنی بهتره ؟ 

هر مشکلی یک راهی داره 

راهش رو بهت میگم ! 

وقتی به قول خودت ماشین رو زدی به نامت حساب بانکی رو اوکی کردی و دستت رو پر کردی و .....

حالا وقته طلاقه ! 

و باید کاری کنی حضانت بچه ها رو هم از دادگاه بگیری !! 

چجوری ؟؟ 

وقتی شرایط رو اوکی کردی واسه ی آخرین بار کاری می‌کنی که مثل  چی کتکت بزنه 

جوری که تمام بدنت کبود بشه (یه دوربین یا گوشی بزار یا تصویری یا صوتی ظبط کنه ) 

حالا با کبودی های بدنت و سندی که داری !

درخواست طلاق میدی و شکایت میکنید ! 

یه وکیل خوب هم میگیری ! 

بچه ها رو چجوری باید بگیری ؟

ساده اس بخاطر مشکلات روانی و داشتن اعصاب روان و دست بزن و اختلالات سیستم عصبی این مرد و دو قطبی بودن و عصبی شدن و کتک زدن و ..... حق نگهداری از بچه ها رو نداره 

چون جون بچه ها در کنار این آدم در خطر هستش ! 

اگر تونستی توی اون فایل صوتی یا تصویری که داری ظیط می‌کنی با حرفات یا هر حالتی نشون بده که مثلا سر بچه ها داد میژنه 

یا بکو سر بچه ها داد نزن 

بچه ها میترسن 

یا بکو مثلا اینجوری نکن بچه ها دارن میترسن چیکارشون داری یا از این قبیل موارد که سند بشه برای این که بچه ها دارن اذیت میشن بخاطر رفتار این مرد !

و اینا سند میشه که هم کتکت زده 

هم صلاحیت نگهداری از بچه ها رو بخاطر مشکلات روانیش ندارع 

و حتی مدارک پزشکی اگر پیش روان پزشکی داره هم با خودت ببر و درج پرونده کن!

و این که خونه داری 

شغل داری 

صلاحیت بچه بزرگ کردن رو هم داری 

یکم بیشتر از قانون سر در بیاری متوجه میشی خیلی راحت تر میتونی در مقابل کرد بی ثبات رفتاری به نفع خودت تموم کنی 

فقط اسناد مهمه که اوناام با گوشی تو دستت میتونی جمع آوری کنی. و طلاق بگیری و بچه هات رو عمویش خودت نگه داری. 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
تو تاپیکم  گفتید نظرم رو بگم بیشتر تاپیک و نظرات و جزییات تاپیک هاتون رو خوندم!  ______ ...

تشکر مرد مهربون بابت نظرات برادرانه ات 

خیلی ممنون بابت وقت باارزشت که گذاشتی و تاپیکمو خوندی 

خودمم به این نتیجه رسیدم 

ولی کمی میترسم کلا ذات ترسویی دارم و همین باعث سو استفاده شوهرم شده 

واینکه شوهرم اعتبار خیلی زیادی تو شهرمون داره به واسطه خانوادش واینکه من آشنایی زیادی با قانون ندارم اگه نامه پزشک قانونی ببرم به واسطه اشنا هایی که داره نمیتونه کاری کنه برعکس بشه همه چی برادرش قاضیه و چندتا از پسر عمو هاش قسمت های دیگه اش هستن همیشه میترسم اقدامی کنم خودمو ضایع کنم 

میدونم بالاخره یروزی این راه میرم هر چه زودتر بهتره و خودم و بچه هام کمتر آسیب میبینم ولی همیشه یچیزی مانع میشه و

به خودم میگم برای بار آخر دوباره فرصت بدم که بعدا دلم نسوزه که خیلی راحت زندگیمو از دست دادم ولی این آخرین بار هیچ موقع از راه نمیرسه 

اگه تاپیکمو خونده باشید متوجه شدید که خیلی ها منو مقصر دونستن اینجا مجازیه و مطمئنا تو فضای حقیقی بیشتر سرزنش میشم حتی از سمت کسایی که انتظار ندارم 

میترسم وقتی طلاقم تموم شد همین بچه ها تو بزرگسالی بگن چرا ما رو از داشتن یه خانواده محروم کردی و طرد بشم از طرف اطرافیان 

همیشه حس میکنم این منم سیاست ندارم که نمیتونم زندگیمو از این اتفاقات بد دور نگه دارم 

ولی بعد متوجه میشم احساس امنیت و داشتن عزت نفس حق هر آدمیه 

تواین شش سال زندگی یکبار دیگران متوجه حتی یه بحث کوچیک ما نشدن نخواستم زندگی آینده بچه هام  تحت تاثیر  مشکلات ما قرار بگیره 

ولی واقعا خودم افسرده شدم 

همه حرفاتون و اویزه گوشم میکنم و منتظر میشم صبح که میرفت سر کار اومد  سمتم و گفت هر چی میخوای ازم بخواه فقط باهام حرف بزن ولی توی این چند روز دهنم قفل شده به معنای واقعی باهاش نمیتونم حرف بزنم به همه حرفاتون فکر میکنم و تا حد ممکن تلاش میکنم به حقم برسم تا توی ۴۰ سالگی ام افسوس خیلی  چیزا رو دلم نمونه

تشکر مرد مهربون بابت نظرات برادرانه ات  خیلی ممنون بابت وقت باارزشت که گذاشتی و تاپیکمو خوندی& ...

عزیزم چیکار کردی ؟ آشتی کردی؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
خب شوهرت چیکار میکنه؟ آخه گفتی خیلی بد میشه اگه حرف نزنم

این سری خودش خیلی پشیمونه میدونه خیلی گند زده زیاد پا پیچم نمیشه فقط عذر خواهی میکنه و مظلوم نمایی میکنه و کادو میگیره دل منو بدست بیاره 

تشکر مرد مهربون بابت نظرات برادرانه ات  خیلی ممنون بابت وقت باارزشت که گذاشتی و تاپیکمو خوندی& ...

خواهر من صبر و تحمل و بخشش های مکرر بی ثمر و .... فقط یه چیز رو به ارمغان میاره 

اونم نابودی روح شما که هیچ شخصیت رو برات به جا نمی‌ذاره و باز پروری به شدت سختی خواهی داشت 

این که این عقیده رو داری هر کاری از دستت بر بیاد بکنی تا در آینده پشیمون نشی و .. هم چیز بدی نیست 

ولی باید بدونی دقیقا هر کاری کردی و نسبت به حرفایی که ازت شنیدم این حس کاملا شده یه تنفر یه ترس یه عذاب دیگه کاری نمیتونی کنی اون هزار درجه ام تغییر کنه باز هم نمیتونه رو تو تاثیر بزارع که از زندگی لذت ببری !!! 

هدف ما تو این دنیا این نیست که بچه بیاریم و بخاطر اونا خودمون رو نابود کنیم و فکر کنیم داریم کار درستی رو انجام میدیم

اون بچه ها یک مادر شکست خورده ی بی اعتماد به نفس و .. نمیخوان 

این و الان متوجه نمیشن 

وقتی بزرگ تر بشن کاملا حس میکنم که یک مادر شکست خورده 

یک پدر مشکل داردر کل یه خونواده ای که نقش خونواده خوب‌ رو بازی میکنند 

بچه ها این چیزا رو به مرور میفهمن!! 

در مورد این که اون مرد آشنا داره 

داداشش قاضی باباش وکیل باشه 

خواندنش اصلا نیروی انتظامی و قانون باشن 

هیچ اهمیتی در مقابل اسناد معتبر نداره! 

وقتی شما اسناد مستند و معتبر داری من باب عدم صلاحیت این مرد رو  جمع آوری می‌کنی که هم ازش شکایت کنی هم حضانت بگیری 

یک قاضی و .. به هیچ عنوان نمیتونه این اسناد رو در نظر نگیره 

مگر این که بخواد حذفشون کنه که تو باید کپی داشته باشی ازشون توی تلگرامت یا هرجایی که حفظ بشه !

یک وکیل خوب هم اگر داشته باشی نمیتونه با آشنا و .. به نفع خودش تموم کنه 

وقتی کبودی های رو بدنت از پژشک قانونی تایید بشه 

رئیس جمهور هم نمیتونه بیاد این و کتمان کنه!

خصوصا وقتی صدای این دعوا رو هم تو گوشیت ظبط کردی !!

بچه هات اگر ازت پرسیدن چرا مارو از داشتن پدر و خونواده طرد کردی 

وقتی بزرگ تر شدن فقط پزشک قانونی رو نشون بده اونوقت میگن چرا زود تر خلاص نشدی !؟ 

نوع نگرش و تربیت بچه ها ام به خودت بستگی داره 

تفاوت خاصی تو بچه طلاق بودن 

و یتیم شدن نیست 

منم بی پدر بزرگ شدم 

در کل این دنیا یه خالقی داره که هر انسان رو هم کمک می‌کنه 

یه قول معروف هر آدمی خدایی داره 

درسته مادری ولی خدا بهت اجازه نداده در مقابل ظلم سکوت کنی و فقط زجر بکشی !! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
این سری خودش خیلی پشیمونه میدونه خیلی گند زده زیاد پا پیچم نمیشه فقط عذر خواهی میکنه و مظلوم نمایی م ...

خب تو هم ببخشش هب 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍