2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره از این روش شما سواستفاده میکنه اتو دادی دستش

اخه بچه هام چه گناهی کردن من خودم یادم نمیاد مامان و بابام حلوی ما دعوا کرده باشن یا خیلی بی آبروئه من دوست ندارم صدامو همسایه ها بشنون ولی این اصلا آبرو براش معنی نداره 

فکر میکنه آدم تو عصبانیت مختار هر رفتاری ازش سر بزنه

اخه بچه هام چه گناهی کردن من خودم یادم نمیاد مامان و بابام حلوی ما دعوا کرده باشن یا خیلی بی آبروئه ...

یه بار که زد اذش شکایت کنه ادم بشه تعهد بگیر.هرچقدر سکوت کنی اونوبیشتر اذیتت میکنه

نه خواهر هر بار من ازش سردتر شدم اینم دفعه بعد بدتر از قبل و وحشی تر 

پس تهدیدش کن که ترکش میکنی. و‌منتظری عید تموم بشه بهش فرصت اخر و بده اگر تغییر نکرد با خانوادت در میون بزار 

یه با ما دعوامون شد زد از حرصش لیوان و شکست منم شکستم چند تا تیکه اینجوری شکست‌ منم شکستم اینجوری اد ...

من ترسو ام  مخصوصا از این که کسی دعوا هامونو بفهمه به شدت میترسم ولی این براش مهم نیست فکر کن یبار تو ماشین یه چیزی گفت قبول نکردم زد تو دهنم از پشت موهامو گرفته بود پایین منم خواستم بزنمش ولی دیدم بیشتر جلب توجه میکنه هیچی نگفتم خجالت کشیدم 

این همه سکوت کردی چیزی عوض شده

آره حرف شنویش بیشتر شده وابستگیش بیشتر شده اگه آروم باشه بگم بمیر میمیره ولی اگه یه چیزی ببینه ازم که احساس کنه دوستش ندارم وحشی میشه مثلا اگه تو جمع خانوادگیم خیلی بگم و بخندم و شاد باشم وقتی بیاییم خونه میگه چرا پیش من اینجور نیستی

من ترسو ام  مخصوصا از این که کسی دعوا هامونو بفهمه به شدت میترسم ولی این براش مهم نیست فکر کن ی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خدای ما خانوم ها چرا اجازه میدیم باهامون اینجوری رفتار بشه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خدای ما خانوم ها چرا اجازه میدیم باهامون اینجوری رفتار بشه

چیکار کنم دو بار باهاش مقابله به مثل کردم بدتر شد تصادف کردیم یبار بچه م ترسید مجبور شدم سکوت کنم 

زود هم پشیمون میشه و به غلط کردن میفته ولی ازش متنفر شدم 

خوب بگو خودت باعثش هستی 

گفتم گفته تو اگه به حرفم گوش بدی من درست میشم خوب من گوسفند نیستم که 

مثلا اگه از یه چیزی ناراحت باشم و خیلی خوشحال نباشم و جایی هم دعوت داشته باشیم میگه امن نمیام اونحا خودت برو در حالی که میدونه من خیلی بدم میاد بقیه هی سراغ شوهرمو بگیرن 

منم مجبور میشم دیگه از اون موضوع ناراحت نباشم تازه ازش معذرت هم بخوام بابت اولش که ناراحت بودم 😔