2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خط قرمزتون رد کنه و بعدش عذر خواهی کنه ازتون میبخشینش

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 171 پست

یه سوال؟

الکی زد ؟

یا خیلی زبون تند و تیزی داری که واقعا حرصش رو در آوردی؟

البته این مجوزی برای دست بلند کردن روی خانوم نیست،ولی من یه خانومی  رو میشناسم که واقعا با شوهرش خیلی بد صحبت میکنه،خیلی غرغرو و بی اعصابه،حرمت شوهرش رو جلو جمع نگه نمیداره،شوهرش با اینکه خونسرده،یه بار سر تیزی زبون خانومش ،کتکش زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اخلاق شوهرتو منم دارم واقعا دست خودم نیست خیلی بده همش مراقبم اتفاقی نیفته که  اگه جای زخم ...

اخه می‌دونی ب نظر من آدم باید نرمال باشه اون طوری بچه آسیب میینه خواهر شوهرم مث شوهرم از دخترم  دخترش ی سال بزرگتر ۶ سال انقد حساسه ی عالمه هم بلا سر دختر اومده دخترمن ولی این طوری نیس مامانش اون انقد ترسوندتش ها تا افتاده زمین جیغ داد کردن بچه میخوره زمین از ترس روانی میشه من سعی میکنم بچه رو نترسونم الآنم دیروز پسرم خودش ترسید شوهرم گرفته بغلش سرشو چک می‌کنه سر من داد میزنع بچه بدتر  میشه خوب آدم باید خونسرد باشه تو هر شرایطی 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

یه سوال؟ الکی زد ؟ یا خیلی زبون تند و تیزی داری که واقعا حرصش رو در آوردی؟ البته این مجوزی برا ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙄🙄🙄🙄

زن باید مرد و تربیت کنه وگرنه مرد که زندگی کردن بلد نیست 

ربطی نداره همسر من نطامی و مسولیت خیلی سنگینی داره یعنی یه اشتباه کوچیک براش سنگین تموم میشه با همه ...

میدونم اینم تو خونه کلی کار میکنه ظرف میشوره و غذا میپزه شبا بچه ها رو نگه میداره نمیزاره بیشتر از سه کیلو بردارم 

ولی تا موقعی که به حرفاش گوش بدم و اخم وتخم نکنم و خرش کنم 

حتی حق اظهار ناراحتی مو ندارم 

اخه می‌دونی ب نظر من آدم باید نرمال باشه اون طوری بچه آسیب میینه خواهر شوهرم مث شوهرم از دخترم ی سال ...

من خودمو این جور مواقع عادی نشون میدم اما تو دلم آشوبه. ترس نا بیشتر داستان و خراب میکنه

میدونم اینم تو خونه کلی کار میکنه ظرف میشوره و غذا میپزه شبا بچه ها رو نگه میداره نمیزاره بیشتر از س ...

به نظر من از اول زبادی بهش بها دادی خوب یعنی چی حق نداری ... توهم انسانی دیکه

به نظر من از اول زبادی بهش بها دادی خوب یعنی چی حق نداری ... توهم انسانی دیکه

بهونه میاره میگه من حاضرم همه دنیا از دستم ناراحت باشن و بهم غر بزنن ولی اگه تو کوچیک ترین دلخوری داشته باشی برام جهنمه ادای آدمای عاشقو در میاره منو خر کنه درحالی که میدونم توجیه میکنه 

بهونه میاره میگه من حاضرم همه دنیا از دستم ناراحت باشن و بهم غر بزنن ولی اگه تو کوچیک ترین دلخوری دا ...

یه مدت باهاش سرسنگین باش و محبتت رو کم کن پرسید چرا باهاش حرف بزن دور از بچه ها تو محیط اروم