الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم سند نداره. بخوام برم براش سند بگیرم باید هر دو سند داشته باشن؟ آیا هزینه ش زیاده ؟ پیش کی برم ...
بله هردو باید سند داشته باشه از سند زمین شروع میشه تا سند ملک دو طبقه که بعد اگه وجود داشته باشه باید بره تو انحصار ورثه و اگر خواهر برادر و مادر شوهرتون راضی شدن به شما اجازه بدن برید تفکیک کنید و سند جدا گونه بگیرید . تازه اگر استاندارد ساخته باشید مهندسین شهرداری تایید کنند بهت بهتون سند بدن . بله خیلی خرجش بالا هست و خیلی هم زمانگیر
عزیزم سند نداره. بخوام برم براش سند بگیرم باید هر دو سند داشته باشن؟ آیا هزینه ش زیاده ؟ پیش کی برم ...
اولین کار باید برید انحصار ورثه . تشکیل پرونده بدید تو شورای حل اختلاف و نامه از شهرداری و اداره دارایی و مالیات و برق و آب و آگهی روزنامه کنید تو چند نوبت بعد همه بیان رضایت بدن که مال شماست . بعد برید سازمان ثبت املاک و مستقلات و بعد شهرداری برای تفکیک