2777
2789
عنوان

میشه طبقه بالا رو فروخت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم طبقه بالاشونو ساخت..یساله قطع رابطه کردیم باهاشون میمونیم خونه بابام، هرکاری کردیم ن فروختن واحدمونو ن اجاره میدن ک ما یه جا دیگرو اجاره کنیم

شرحی زِ حالُ حالی زِ شرح نیست...!
میشه همین چند جمله رو واضح تر بهم بگی عزیز دلم

خونه بدون سند میخرن ولی به شرطی که مشخص باشه این زمین یا خونه صاحب نداره و نداشته به نام کسی یا سازمانی نیست و یا اراضی دولتی باشه که چند سال بعد آزاد بشه و میشه سند براش گرفت یا بنچاق سند قدیمی نه سیم سربی و یا یه کاغذ عادی داشته باشه نه سند رسمی که بگه کسی تو قدیم اینو داده به مثلا شما ولی دیگه اون فرد وجود نداره

چقدر بد خدا بهت صبر بده

اشتباه محض بود با خونواده همسرم یجا زندگی کردم ..طرف ۱۵ ساله پیش مادرشوهرشه ی تو نمیگن بهش اونوخت مارو بعد ۳ ماه از عروسیمون بیرونمون کرد..اه بابا

شما ملکتون قولنانه احتمالن کسی میتونه بفروشه ک قولنامه زمین یا  اگه خونه رو ساخته شده خریده  به اسمش بوده میتونه بفروشه وگرنه شما اکه از واحد خودت قولنانه داری فقط مالک اونی به مابقی اختیاری نداری وگرنه نه سند مبخاد نه استعلام از شهرداری 

وقتی ملک قولنانه دیگه لزومی به شهرداری دارایی نداره در زمانی ک سند داشته باشه استعلام از این ارگان و میخاد 

اگه مشهد بود دقیق میگفتن چکا کنید 

چرا بیرونتون کرد؟

وسواسی داشت همش میگف باید ۷۰ تا پله رو هرروز تمیز کنی خونمو بشوری بسابی بپزی ..اینجا بخوابین ..صدا موزیک میومد پدرشوهرم میومد میگفت صداشو کم کن نمیزاره بشینیم ، حتی ی گردو هم نمیتونستم بشکنم میگفتن صداش اذیتمون میکنه، من با شوهرم فرار کردم برا همون باهام بدتا میکردن از اولش

وسواسی داشت همش میگف باید ۷۰ تا پله رو هرروز تمیز کنی خونمو بشوری بسابی بپزی ..اینجا بخوابین ..صدا م ...

چون نزدیک بودی فکر کردن بچه خودشونی انتظارات زیاد میشه

اصل دوری و دوستی باید رعایت بشه ک دخالت نکنن.دقیق مادر شوهر منم وسواس داره تازه درم و جدا کردم و دشمنی میکنم وگرنه وام نمیکنن...چون مریضن.شوهرمم ساده ست ب حرفشون و گوش میده