2777
2789
عنوان

خستگی خونه تکونی تو بدنم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 45 پست
حالا اسی من مجرد بودم متنفر بودم از خونه تکونی  هر وقت مامانم می‌ریخت بیرون خونه تکونی کنه ما ه ...

من مجرد که بودم خونه تکونی با منو برادر بزرگم بود مامانمم نظارت میکرد 😂😂😂الانم منو اون خیلی کاری هستیم تو خونه خودمون😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
من مجرد که بودم خونه تکونی با منو برادر بزرگم بود مامانمم نظارت میکرد 😂😂😂الانم منو اون خیلی کاری ...

من اینقدر بدم می اومد منم دختر بزرگ از من توقع داشت هی میگفت برو ببین دخترا مردم چیکار می‌کنند حالا 😂😂الان هم میگه دخترا فلانی اومدن کمک مامان شون منم دختر دارم 😅😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آخه مرد گنده تو چیکار داری 😅😅 من شوهرم میاد شروع کنه سریع من شروع میکنم میگم چیه غر نزنی ها ...

والا منم میگم ولی ول کنش خرابه😅😁

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
من اینقدر بدم می اومد منم دختر بزرگ از من توقع داشت هی میگفت برو ببین دخترا مردم چیکار می‌کنند حالا ...

😂فقط سنت تغییر کرده کاربری همونه😂

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
من مجرد که بودم خونه تکونی با منو برادر بزرگم بود مامانمم نظارت میکرد 😂😂😂الانم منو اون خیلی کاری ...

مادر آینده نگر 😂

پ چرا شوهره من کیف میکنه تمیز میکنم؟!

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
😂فقط سنت تغییر کرده کاربری همونه😂

نه الان اینقدر دوست دارم خونه تکونی مامانم هم توقع ها داره من ۸۰۰ کیلو متر ازش دورم چطور برم کمک 😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پ چرا شوهره من کیف میکنه تمیز میکنم؟!

قدرشو بدون😅

قدرشو بدون😅

چه فایده به زور باید ازش کار بکشم😅فقط دوس داره خودم اروم تمیز کنم اونم به کار خودش برسه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چه فایده به زور باید ازش کار بکشم😅فقط دوس داره خودم اروم تمیز کنم اونم به کار خودش برسه

😐نه دیگه

من وقتی شوهرم سرکار تمیز میکنم  وقتی میاد خونه انگار نه انگار که خونه تکونی میکنم  چون ا ...

موضوع درک کردنه.واقعا غر زدن که بسه چقدر وسواسی اینجا تمیزه و....خیلی بد