2777
2789
عنوان

خستگی خونه تکونی تو بدنم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 45 پست

نه شوهر من خشوحالم مبشه منم خیلی منت میزارم سرش😂😂😂یه دستشویی میشورم تا چند روز هی میگم تمیز شده نه؟؟خیلی مث برف شده نه؟؟خدایی کیف کردی نه؟؟😂😂😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من غر میزد منم کارگر گرفتم ن اون غر میزنه ن من خسته میشم والا 

دمت گرم👍

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

اون روز گفتم 

باید آشپزخونه رو حسابی تمیز کنم کابینت ها رو بشورم 

شوهرم یه دعوایی کرد ، اون سرش ناپیدا 

آخرشم گفت یه روزی اینکارو بکن ک من سرکار باشم 

آخه کمک هم نمیده ک بگم بخاطر کمک کردن داره اینجوری میکنه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
نه شوهر من خشوحالم مبشه منم خیلی منت میزارم سرش😂😂😂یه دستشویی میشورم تا چند روز هی میگم تمیز شده ن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
چ خوب😐😁

😅😅

ولی خواهرم بنده خدا شوهرش به شدت بدش میاد هر سال نزدیک عید بحث دارن مامانم بنده خدا اون روز میگفت خدا به خیر کنه 😂😂می‌ترسید بنده خدا رفته بود کمکش زود جمع کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ها توروخدا خونه تکونی میکنید حواستون به مصرف آب هم باشه. آینده مشکلی پیش بیاد کسی نیست کمک کنه

من خداراشکر زیاد شست وشو ندارم 

اون روز گفتم  باید آشپزخونه رو حسابی تمیز کنم کابینت ها رو بشورم  شوهرم یه دعوایی کرد ...

قربون دهنت.ما خانوما وظیفمون نیست این کار ولی انجام میدیم لااقل لال شید.البته دور از جون همسر شما

😅😅 ولی خواهرم بنده خدا شوهرش به شدت بدش میاد هر سال نزدیک عید بحث دارن مامانم بنده خدا اون روز می ...

احتمالا فامیلی دور دارن با شوهر من🥴🥴🥴😂

وااای دقیقا مشکل منم هست.نه تنها کمک نمیکنه هی غر میزنه که چرا انقد وسواسی والکی تمیز میکنی.یعنی دلم ...

وای منممممم

احتمالا فامیلی دور دارن با شوهر من🥴🥴🥴😂

نمیدونم 😅😅مامانم میگه اون روز دیدم ناراحته گفتم چی شده گفت هیچی حوصله خونه تکونی ندارم اعصابم میریزه به هم مامانم میگفت یه طور بود انگار خبر مرگ یکی بهش داده بودن 😂😂

نمیدونم 😅😅مامانم میگه اون روز دیدم ناراحته گفتم چی شده گفت هیچی حوصله خونه تکونی ندارم اعصابم میری ...

😂😂😂😂

حالا اسی من مجرد بودم متنفر بودم از خونه تکونی  هر وقت مامانم می‌ریخت بیرون خونه تکونی کنه ما همه انگار غم می‌گرفتمون از بس مامانم غر میزد کار می‌کرد غر میزد جیغ میزد 😂😂

حالا اسی من مجرد بودم متنفر بودم از خونه تکونی  هر وقت مامانم می‌ریخت بیرون خونه تکونی کنه ما ه ...

ای جان خب حق داره😂😅مامانا همه همینطورن